Έρωτας φυγάς: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης η πρεμιέρα – Τι θα δούμε σήμερα

Έρωτας φυγάς: Σαρωτική ήταν η χθεσινή πρεμιέρα της καθημερινής δραματικής σειράς εποχής του OPEN, η οποία τερμάτισε πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού.

Το χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο σημείωσε μέσο όρο 22,7% στο σύνολο και 11,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Χαρακτηριστικό είναι πως την πρεμιέρα του «ΈΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» παρακολούθησαν 797.196 τηλεθεατές.

Δυνατή αίσθηση προκάλεσε η σειρά επίσης και στoυς χρήστες του twitter, με διθυραμβικά σχόλια για τις μοναδικές ερμηνείες των αγαπημένων τους ηθοποιών.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και η συνέχεια θα καθηλώσει. Όλα τα κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Μην χάσετε τη συνέχεια απόψε στις 20:00 στο OPEN.

Τι θα δούμε σήμερα…

Επεισόδιο 3

Ο Μάρκος ζητάει από την Ευγενία διαζύγιο και η ίδια πέφτει πιο πολύ ψυχολογικά. Ο Στέφανος και η Νότα προσπαθούν να μεταπείσουν τον Μάρκο με τον φόβο ότι η Ευγενία μπορεί να βλάψει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά και το παιδί της. Ο Μάρκος αρνείται να τη συγχωρέσει και το μυαλό του είναι μόνο στην Αλεξάνδρα.

Αποκαλύπτεται η κομπίνα που έστησε ο Παύλος στον Στρατή και η Φωτεινή βοηθά τη Γεωργία να πάρει πίσω όσα τους έκλεψε ο σύζυγός της. Ο Παύλος το ανακαλύπτει και η Φωτεινή δε διστάζει να αναμετρηθεί μαζί του στα ίσα. Η προσωρινή κράτηση της Αλεξάνδρας αξιολογείται ενώπιον του δικαστηρίου. Τόσο η δική της σιωπή, όσο και οι προσπάθειες της Νάντιας δεν αρκούν για να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Η Μαργέτα κατόπιν παροτρύνσεως του Μιχάλη, επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή και της λέει κάτι που την αιφνιδιάζει.

«ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ OPEN

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts