Έρωτας Φυγάς: Στην αγκαλιά του Ιάσονα ξανά η Αλεξάνδρα – Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», που θα παρακολουθούμε στον ANT1 κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, καθώς Αλεξάνδρα και Ιάσονας θα είναι ξανά μαζί.

Ο θάνατος του Μάρκου είναι βαρύ πλήγμα για την Αλεξάνδρα. Πλέον νιώθει μεγάλη μοναξιά ενώ δίνει μάχη για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά την απώλεια του μοναδικού άντρα που αγάπησε τόσο πολύ. Ο Ιάσονας βλέποντάς την έτσι, είναι συνέχεια στο πλευρό της, ενώ μάλιστα της προτείνει να επιστρέψει στο αρχοντικό με τον Γιωργάκη για να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους. Αφού και οι δυο συμφωνούν στο ότι πλέον η σχέση τους θα είναι καθαρά φιλική με μοναδικό τους σκοπό να μεγαλώσουν τη Μυρσίνη και τον Γιωργάκη μαζί, η Αλεξάνδρα συγκινείται από τη στάση του και δέχεται να γυρίσει στο Κιάρι.

Προσπαθώντας να ξεπεράσει κάπως τον πόνο της η Αλεξάνδρα όπως θα δούμε στη σειρά Έρωτας Φυγάς δίνει όλη της την προσοχή στο μεγάλωμα των παιδιών, αλλά και στις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει στα κτήματα, ενώ ο Ιάσονας πλέον γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης της φέρεται πολύ πιο ήρεμα, δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είχε όταν την διεκδικούσε.

Στη συνέχεια μάλιστα που η Άρτεμις γοητεύει τον Ιάσονα, εκείνος φέρεται ακόμα πιο όμορφα, με αποτέλεσμα μάλιστα η Αλεξάνδρα να συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, κάτι βέβαια που την σοκάρει και δεν ξέρει πως να συμπεριφερθεί. Όταν κάποια στιγμή κάνουν ένα ταξίδι οι δυο τους, έρχονται πιο κοντά και εκείνος της λέει ότι ποτέ δε έχει πάψει να την αγαπάει, ενώ η Αλεξάνδρα του εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Οι βαθιές εξομολογήσεις τους, τους κάνουν ζευγάρι και μάλιστα όταν επιστρέφουν στο αρχοντικό και οι δικοί τους χαίρονται μαθαίνοντας για την επανασύνδεσή τους.

MyTV

Δείτε τι είπε πρόσφατα ο Σταύρος Σβήγκος:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts