Έρωτας Φυγάς (22/2): Ο Μάρκος θα κληθεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 22/2 επεισόδιο του Έρωτα Φυγά, καθώς ο Ιάσονας, μετά από καταγγελία που του κάνανε στην εφορία για φοροδιαφυγή, θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στη Μεσσήνη για να διερευνήσει την υπόθεση περαιτέρω.

Οι αποψινές 22/ εξελίξεις του Έρωτα Φυγά

Ο Κοντογιάννης θα βρει την ευκαιρία που ψάχνει και θα του υποδείξει τον Φίλιππο ως ένοχο. «Αμα έχεις τέτοιους φίλους», του λέει με ειρωνεία. Ο Μάρκος προσπαθεί να βρει την Αλεξάνδρα για να μάθει αν όντως ο γάμος της με τον Δεμερτζή έγινε χωρίς τη θέλησή της, ενώ θα κληθεί να πάρει και μια δύσκολη απόφαση. Μια απόφαση που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστες τις ζωές των άλλων.

Τι θα δούμε αύριο, 23/2;

Η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι. Ο Ιάσονας μαθαίνει ότι πίσω από την καταγγελία για τη φοροδιαφυγή βρίσκεται η Ελπίδα, η οποία φιλοξενείται στον Κοντογιάννη. Την ίδια στιγμή η Γεωργία αποφασίζει να συγχωρήσει τον Στρατή και του ζητάει να μεγαλώσουν μαζί το εξώγαμο παιδί του! Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάρκος απάγει τη Μαργέτα. «Θα μου πεις τα πάντα. Η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε τον Ιάσονα με τον ζόρι γιατί εσύ την ανάγκασες; Λέγε!», της φωνάζει. Εκείνη αναγκάζεται να του πει την αλήθεια. «Ναι, εγώ το έκανα. Ο Ιάσονας δεν ήξερε τίποτα. Αλλωστε εσύ ήσουν καταδικασμένος σε θάνατο κι εκείνη θα έμενε μόνη».

«Εσύ φρόντισες να πεθάνω αλλά δεν τα κατάφερες», είναι τα λόγια του και αποφασίζει να την εκδικηθεί. Σηκώνει το όπλο πάνω της και την πυροβολεί, αλλά εκείνη τη στιγμή μπαίνει στη μέση ο Στέφανος για να την προστατεύσει, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Ο Μάρκος τον πηγαίνει σοκαρισμένος στο νοσοκομείο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts