Έρωτας Φυγάς spoiler: Πεθαίνει ο Μάρκος – Στο πένθος ξανά το Κιάρι

Έρωτας Φυγάς spoiler: Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μοιάζει να μονοπωλεί η σειρά του Open με την δεύτερη του σεζόν, μέσα από την προβολή στο πρόγραμμα του OPEN, στη ζώνη των 8. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως πολλές φορές η καθημερινή σειρά εκτοξεύεται στις πρώτες θέσεις των trends του Twittter.

Οι ανατροπές όμως θα είναι πολλές για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» και το Κιάρι αναμένεται να βυθιστεί εκ νέου στο πένθος.

Ειδικότερα, αν και έμπειρος οδηγός, ο Μάρκος θα χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του καθώς οδηγεί σαν δαιμονισμένος προκειμένου να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο ειδοποιημένος από την Ευγενία, αφού ο γιος τους έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Ο Ιάσονας οδηγεί το δικό του αυτοκίνητο, έχοντας δίπλα του την εν διαστάσει σύζυγο του, Αλεξάνδρα όταν τον βλέπουν να πέφτει στην πλαγιά και σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τηλεθεατή, αιμόφυρτος και χωρίς τις αισθήσεις του, ο Μάρκος έχει σφηνώσει στα συντρίμμια και ο Ιάσονας καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον βγάλει καθώς το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο έχει διαρροή βενζίνης και η ανατίναξη του είναι θέμα χρόνου.

Τελικά, ο Ιάσονας τα καταφέρνει. Βγάζει τον Μάρκο και τον απομακρύνει, λίγο πριν το αυτοκίνητο τυλιχθεί στις φλόγες. Με τη βοήθεια της Αλεξάνδρας τον βάζει στο δικό του αυτοκίνητο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως, ο Μάρκος δεν αντέχει και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts