Έτσι γλίτωσε η Θέμις Μπαζάκα: «Μπορεί κι εγώ να ήμουν μια κατεστραμμένη τώρα»

Στούντιο 4: Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα 7/12 η Θέμις Μπαζάκα και μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός από τη Μάγισσα μιλά για την ζωή της και εξιστορεί γεγονότα.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εποχή που έζησε στην Αμερική, όπου βρέθηκε ακολουθώντας έναν μεγάλο έρωτα. Όπως λέει, ίσως το γεγονός ότι πήγε εκεί ήταν και αυτό που την έσωσε από την οικονομική καταστροφή καθώς τότε στην Ελλάδα όλοι έπαιρναν δάνεια για το τίποτα.

«Αν δεν είχα πάει στην Αμερική μπορεί κι εγώ να ήμουν μια κατεστραμμένη τώρα. Θυμάμαι γύρισα και οι φίλοι μου παίρνανε δάνειο για να πάνε διακοπές και φόρτωναν πιστωτικές κάρτες. Εγώ ποτέ δεν είχα πιστωτική. Έλεγα “έχεις λεφτά; Ζεις, δεν έχεις; Δεν ζεις!”. Μου έλεγαν να πάρω σπίτι επειδή δούλευα και είχα δουλειά. Ποιος σου λέει ότι θα έχεις για πάντα δουλειά και ότι θα έχεις για πάντα λεφτά; Οι άνθρωποι τότε είχαν μια αφέλεια, δεν σκεφτόντουσαν. Ήταν σχεδόν φαιδρό αυτό που συνέβαινε», είπε αρχικά η Θέμις Μπαζάκα και συνέχισε:

«Εμείς ήμασταν δύο καλλιτέχνες στην Αμερική και ζούσαμε φτωχικά. Ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε ένα σπίτι που δεν πληρώναμε ενοίκιο γιατί μας το πρόσφερε το θέατρο. Βέβαια τη δεκαετία του ΄80 ήταν ακόμα φθηνή η χώρα. Στην Ελλάδα τότε γινόταν χαμός με εμένα. Δεν υπήρχε έντυπο να μην έγραφε για εμένα. Ακολούθησα όμως τον έρωτα. Είπα πως θα πάω στην Αμερική και θα κάνω καμιά άλλη δουλειά. Τους πρώτους μήνες έπλενα πιάτα σε ένα μικρό μαγαζί που έφτιαχνε σούπες. Βεβαίως και το έκανα. Θέλω να καταλάβετε κάτι για εμένα… Δεν είχα μέσα μου το μικρόβιο της καριέρας, ούτε τώρα το έχω. Αγαπούσα τη δουλειά μου και ήθελα να μου δίνονται ευκαιρίες και συνθήκες τέτοιες ώστε να συνεχίσω να την αγαπώ».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η μάγισσα: Ποια είναι η Κυπριανή που υποδύεται η Θέμις Μπαζάκα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts