Έτσι είναι σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος – Πλάνα από το μέρος που ζει πλέον

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, ο Γιώργος Μαρίνος αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, που είχε χαθεί από τα φώτα για δεκαετίες, έκανε το βήμα και εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου μίλησε με τον Πάνο Κατσαρίδη.

Ο Γιώργος Μαρίνος τους τελευταίους μήνες ζει σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και όπως βλέπουμε και στα πλάνα είναι πολύ καλά.

«Είναι ήρεμος, γλυκός… Όταν άρχισε να χαλαρώνει μαζί μου, γιατί με έβλεπε για πρώτη φορά, άρχισε να μου τραγουδάει. Και μου τραγούδησε το Χάλι Γκάλι. Εκείνη την ώρα είδα τον Γιώργο Μαρίνο! Τραγουδάει συνέχεια στη μονάδα. Πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για σουβλάκια σε γειτονικό μαγαζί, του αρέσουν πολύ. Και επίσης περπατάει κι έξω, κάνει τις βόλτες του. Θέλω επίσης να σας πω ότι βλέπει Γη της Ελιάς, λατρεύει το τραγούδι των τίτλων. Είπαμε κάποια πράγματα για το παρελθόν, αλλά δεν ήθελε να τα συζητήσει και πολύ. Είναι σε ένα περιβάλλον που όλοι είναι γύρω του και του φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Εγώ έζησα δύο ώρες εκεί, ήταν φανταστικά. Και το ένιωσα και από εκείνον ότι είναι καλά εκεί», είπε ο Πάνος Κατσαρίδης.

Πριν από 15 χρόνια, ο Γιώργος Μαρίνος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας όπου βρισκόταν λόγω της επιτυχίας που γνώριζε καλλιτεχνικά.

Τον πρώτο καιρό ζούσε μόνος του στο σπίτι του στη Βούλα και είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο, όχι όμως και από τον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τις επιτυχίες του.

Ακόμα και τα τελευταία χρόνια που ζει στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, έχει επαφή με τον απλό κόσμο, όμως όχι και με τον καλλιτεχνικό, αφού είναι συνειδητή η επιλογή του να απέχει όπως τονίστηκε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα η οποία και παρουσίασε τη σημερινή του εικόνα αλλά και λεπτομέρειες της ζωής του.

Μάλιστα, ο Πάνος Κατσαρίδης ο οποίος εξασφάλισε και ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο Γιώργος Μαρίνος να χορεύει και να τραγουδάει το «Που να’ σαι αλήθεια το βράδυ αυτό» σε μία μικρή γιορτή που διοργανώθηκε την Τσικνοπέμπτη, τόνισε ότι του αρέσει πάρα πολύ μία φορά την εβδομάδα να βγαίνει με τον επί 40 χρόνια φίλο του να τρώει σουβλάκι και να κάνει παρέα με τους ανθρώπους που εμπιστεύεται.

Φυσικά, η προβολή του συγκεκριμένου βίντεο μόνο συγκίνηση αλλά συγχρόνως και χαρά θα μπορούσε να προκαλέσει σε όσους αγάπησαν και εκτίμησαν τον Γιώργο Μαρίνο για την προσφορά του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts