Έτσι είναι ως μοναχή Φεβρωνία η Ναταλία Λιονάκη – Θα πάθετε πλάκα

Το Πρωινό: Η Ναταλία Λιονάκη αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια να εγκαταλείψει την υποκριτική και τη ζωή της στην Ελλάδα για να γίνει μοναχή. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και έχει αφιερωθεί στον μοναχισμό.

Σύμφωνα με το Πρωινό ζει πλέον σε μοναστήρι στην Κένυα, όπου και χειροτονήθηκε ως «Μοναχή Φεβρωνία». Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κισούμου, Μάρκος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, για την 46χρονη πια μοναχή.

«Βρισκόμαστε στο Κισούμου στην Δυτική Κένυα. Εκεί το έργο μας είναι περισσότερο για την ιεραποστολή. Επιβλέπουμε τις ανάγκες των ανθρώπων, τη διατροφή των παιδιών στο σχολείο. Τους διδάσκουμε για τη θρησκεία μας και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις ανάγκες τους», είπε και πρόσθεσε: «Έχει χρόνια που η μοναχή Φεβρωνία (Ναταλία Λιονάκη) είναι εκεί, επί του μακαριστού προκατόχου μου. Δεν έχω ασχοληθεί ούτε επέμβει στο ιστορικό της. Εγώ ξέρω μόνο ό,τι υπάρχει τώρα, μας βοηθάει στο έργο μας και στο μοναστήρι».

«Δεν ισχύει ότι έρχεται συχνά στην Ελλάδα, το έργο της είναι εκεί. Και οι τρεις μοναχές που έχουμε εκεί είναι ευτυχισμένες, ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για κάποια, όλη η ζωή τους είναι ησυχαστική. Είναι χαρούμενη».

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη ως μοναχή Φεβρωνία, στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts