Έφυγε από τη ζωή ο Δάκης! Η άγνωστη συγγένεια με τον Ντέμη Ρούσσο, η ασθένεια και η κηδεία!

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά τον θάνατο του Δάκη ο οποίος πάλευε τον τελευταίο καιρό για τη ζωή του, έχοντας να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα (29/5) και όσοι τον γνώρισαν είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνον και την ευγένεια της προσωπικότητάς του.

«Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας έκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου….θα σ’ αγαπω πάντα…για πάντα…πολύ…«Αυτό το καλοκαίρι το περιμέναμε δίχως ένα σύννεφο με δίχως στεναχώρια. Αλλ’ όμως δε με ζέστανε ο ήλιος τουγιατί το πέρασα από σένα χώρια…» έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ η οποία έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του καιβρισκόταν στο πλευρό του το τελευταίο διάστημα, που η υγεία του πλέον πολύ κλονισμένη.

Ο Δάκης είχε κάνει τεράστιες επιτυχίες στο παρελθόν και όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί του είχαν να πουν τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον.

Όπως αποκάλυψε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος σε τηλεοπτική του εμφάνιση σήμερα, ο Δάκης ήταν πρώτος ξάδελφος του Ντέμη Ρούσσου ο οποίος είχε γίνει διεθνώς γνωστός για τις ερμηνείες του σε σπουδαία τραγούδια.

Ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων επίσης είπε ότι το πιθανότερο είναι η κηδεία του Δάκη να γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο νεκροταφείο Γλυφάδας, περιοχή όπου ζούσε ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »