«Ήμουν κυνηγός με τις γυναίκες, η αλλαγή ήρθε μέσα από την προσευχή», λέει ο Θανάσης Ευθυμιάδης

Το Πρωινό: Για τη ζωή του σήμερα, αλλά και τις σχέσεις του με το άλλο φύλο, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Η νέα γενιά αγοριών είναι ερωτευμένη με τις οθόνες των κινητών τους. Δεν βλέπω να φλερτάρουν ζωντανά, είναι πιο εύκολο μέσα από το κινητό», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Και συνέχισε ο Θανάσης Ευθυμιάδης: «Η αλλαγή ήρθε μέσα από την προσευχή μου, με το να δω την γυναίκα ως ένα ιερό θηλυκό, όχι ως ένα αντικείμενο απόλαυσης. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό αυτό γιατί πραγματικά εγώ έτρεχα για τις γυναίκες. Ήμουν κυνηγός, μου αρέσανε. Και λέω τι είναι αυτό το ον που τόσο πολύ με εξουσιάζει. Κατάλαβα ότι και η σεξουαλική επαφή μπορεί να γίνει ένας εθισμός.

Στην πρεμιέρα της σειράς, “Ντόλτσε Βίτα” με παράτησε η τότε κοπέλα μου και οι σεξουαλικές επαφές που ακολούθησαν ήταν σαν αντικαταθλιπτικό. Προσπαθούσα να γιατρέψω την σπασμένη μου καρδιά. Δεν ήρθε έτσι η γιατρειά».

Δείτε τι άλλο ενδιαφέρον είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts