Τι και αν η Κόνι Μεταξά πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή, The 2night show έλεγε ότι δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί χωρισμού με τον Μάριο Καπότση, σήμερα, 12 Δεκεμβρίου επιβεβαιώθηκε ότι το ζευγάρι δεν είναι μαζί πια μέσα από την εκπομπή, Breakfast@Star.
Tίτλοι τέλους για το ζευγάρι. Μάλιστα, ο Μάριος Καπότσης μετακόμισε από το σπίτι που έμενε με την Κόνι Μεταξά στην Βουλιαγμένη, σε νέο σπίτι μόνος του στην Γλυφάδα.
«Καλά είναι η Κόνι, πριν λίγο μιλάγαμε στο τηλέφωνο, είναι πάρα πολύ καλά και η Κόνι είναι πάντα καλά. Να μη διαβάζετε, να ξεχάσετε, ό,τι διαβάζεται, να μην μπλέκεστε στα προσωπικά του κόσμου…» είπε ο Τάσος Ξιαρχό.
Και με ύφος είπε: «Αγαπώ και τους δύο, έχω περάσει πολλές στιγμές μαζί τους και χώρια… Θέλω να είναι καλά». Αυτή η δήλωση σχολιάστηκε στο Breakfast @ Star και η ομάδα της εκπομπής τόνισε ότι ο Τάσος έτσι επιβεβαιώνει τον χωρισμό του ζευγαριού.
Να σας θυμίσουμε ότι η Κόνι το καλοκαίρι έλεγε όταν είχαν αρχίσει οι φήμες περί χωρισμού: «Είμαι καλά στον γάμο μου. Γράφτηκε ότι έχω χωρίσει γιατί έβγαλα τη βέρα μου. Μετά έλεγαν ότι δεν ανεβάζω τον Μάριο στα social media. Που εγώ δεν τον ανέβαζα ποτέ γιατί θεωρεί ότι θα τον ματιάσουν και εγώ πιστεύω στο μάτι». Δείτε την επιβεβαίωση του χωρισμού από τον Τάσο Ξιαρχό στο Breakfast @ Star:
Δείτε εδώ το χρονικό του χωρισμού
- Ο πολίστας μετακόμισε σε άλλο σπίτι - Χώρισαν Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης
- Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Ο γάμος τους στα Χανιά ήταν παραμυθένιος! (photos)
- Καπότσης… καπούτ! Με κλάματα η Κόνι Μεταξά στα μοναχικά φετινά της Χριστούγεννα
- Σπίτι με το Mega με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου! Εμφάνιση - έκπληξη από την…
- Είδες την πρώτη αντίδραση της Κόνι μεταξά μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Καπότση;
- Άνοιξαν τα στόματα! Τι λέει το περιβάλλον του Καπότση για τον χωρισμό από την Κόνι Μεταξά







