Αίας Μανθόπουλος: «Είναι δύσκολα, είχε υποτροπή και την Παρασκευή ξαναμπήκε στην Εντατική»

Ο Αίας Μανθόπουλος παραμένει στην Εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Στο Πρωινό αναφέρθηκαν στα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

«Ο Αίας Μανθόπουλος ζει. Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στις 9/10, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και τον μετέφεραν στον θάλαμο. Από εκεί και πέρα υποτροπίασε και έπρεπε να μεταφερθεί ξανά στη ΜΕΘ, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή και η κατάστασή του είναι σταθερή» είπε δημοσιογράφος στο πρωινό.

Και έπειτα μίλησε ο φίλος του και ηθοποιός, ο Ιάκωβος Μυλωνάς αποκαλύπτοντας στο πρωινό: «Είναι δύσκολα, είχε υποτροπή την Πέμπτη και την Παρασκευή ξαναμπήκε στην Εντατική, αλλά δεν έχει πεθάνει. ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, μακάρι να γίνει ένα θαύμα».

Και επειδή υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έφυγε από την ζωή ο Αίας Μανθόπουλος την Παρασκευή, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: «Αυτά είναι μεγάλα θέματα. Να πεθαίνουμε ανθρώπους πριν την ώρα τους, να βάζουμε φωτογραφίες νεκρών».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts