Αγγελική Νικολούλη: «Στο φετινό Τούνελ υπάρχουν νέες υποθέσεις που κάποιοι προσπάθησαν να τις πνίξουν»

Η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν την πρεμιέρα της με την εκπομπή «Φως στο τούνελ» αναφέρθηκε στις υποθέσεις που θα αναλάβει να εξιχνιάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Μια ανάσα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα. Πώς αισθάνεστε που θα επιστρέψετε με την ίδια εκπομπή, μέσα από την ίδια στέγη για πολλοστή φορά;
Κάθε νέα τηλεοπτική σεζόν μοιάζει με ένα καινούργιο ταξίδι στο άγνωστο. Η εμπειρία σίγουρα μετράει αλλά την αγωνία και το τρακ του πρωτάρη δεν τα αποφεύγω. Αυτή, αν θέλετε, είναι και π γοητευτική ιδιαιτερότητα του Τούνελ , που με κρατά σε εγρήγορση. Τόσο ίδιο αλλά και τόσο διαφορετικό κάθε χρονιά.
Η νέα σεζόν τι θα φέρει στο προσκήνιο; Σε ποιες νέες αλλά και παλιές γνώριμες υποθέσεις θα ρίξετε φως;
Υπάρχουν νέες υποθέσεις που κάποιοι προσπάθησαν να τις πνίξουν στο σκοτάδι. Πίσω από αυτά που θέλησαν να φανούν στους πολλούς, έκρυβαν ένοχα μυστικά που η εκπομπή καλείται να αποκαλύψει. Οι διαδρομές στο μυστήριο συνεχίζονται και σε άλλες υποθέσεις που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη. Νέες έρευνες, νέα δεδομένα θα βγουν στον αέρα. Οι φίλοι του Τούνελ καταλαβαίνουν σε ποιες αναφέρομαι.
Η σχέση σας με τα νούμερα τηλεθέασης ποια είναι;
Τα κοιτάζω γιατί είναι μέρος της δουλειάς μου, αλλά ποτέ δεν άφησα να με καθοδηγήσουν. Η ανάλυσή τους σίγουρα βοηθάει έναν επαγγελματία να εξελιχθεί. Σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να γίνει σκλάβος τους.
Αλήθεια ο κόσμος που σας πετυχαίνει στον δρόμο, τι σας λέει; Τι σας ρωτάει;
Ότι μπορείς να φανταστείς. Βομβαρδίζομαι με ερωτήσεις για υποθέσεις που ανέδειξε το Τούνελ , αλλά το χαριτωμένο είναι που όλοι μού λένε πως δεν μοιάζω με τη Νικολούλη της τηλεόρασης! Με βρίσκουν πιο απλή και συμπεριφέρονται σαν να συνάντησαν ένα δικό τους άνθρωπο.
Μετά το «Φως στο τούνελ» τι υπάρχει για την Αγγελική Νικολούλη; Έχετε σκεφτεί τον εαυτό σας να αναλαμβάνει κάποια άλλη εκπομπή;
Αυτή τη στιγμή είμαι στο Τούνελ και θα παραμείνω όσο αντέξω. Μετά, βλέπουμε!

Πηγή: Τηλεόραση

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5979 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr