Αγνώριστη! Δείτε πώς είναι σήμερα η 17χρονη «Μαιρούλα» από το Κωνσταντίνου & Ελένης!

Και ποιος δεν τη θυμάται τη μικρή Μαιρούλα; Άλλωστε πλέον από τα επεισόδια της σειράς Κωνσταντίνου & Ελένης κοντεύουμε να μάθουμε απέξω όλα τα λόγια. Έτσι δεν είναι; Οι ηθοποιοί όπως κι εμείς άλλωστε, άλλαξαν και μεγάλωσαν! Τρανταχτό παράδειγμα η 19χρονη τότε Γιώτα Τζουάνη, η οποία υποδύθηκε τη 17χρονη γειτόνισσα του Μάνθου, Μαιρούλα, με την οποία ο ίδιος δήλωνε… σφόδρα ερωτευμένος. Τότε, την είδαμε στους δέκτες μας καστανόξανθη, με κοτσιδάκια και πολύ μικροκαμωμένη. Αυτό, άλλωστε, απαιτούσε και ο ρόλος. Η ηθοποιός είναι πλέον 37 και εντελώς αλλαγμένη,  εξακολουθεί να εργάζεται στον χώρο του θεάματος, μα δείχνει να προτιμά τις θεατρικές παραστάσεις παρά την τηλεόραση από την οποία και απέχει. Δείτε παρακάτω πως είναι σήμερα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »