Αθηνά Ροδίτου: Αυτή είναι η ηθοποιός μαμά της – «Έχει ρόλο μάναντζερ. Είναι χρόνια στον χώρο»

Το Ναυάγιο: Η Αθηνά Ροδίτου υποδύεται την Λίνα Γιαννακάκη στη σειρά του Mega. Θα μπορούσαν να είναι κολλητές σε ένα παράλληλο σύμπαν γιατί και οι δύο ακολουθούν τα όνειρά τους, αγαπούν με πάθος, τολμάνε και δεν τα παρατάνε αν τα όνειρά τους δεν γίνουν πραγματικότητα.

Είναι 26 χρονών και κατάγεται από την Κύπρο και έχει μια μικρότερη αδελφή. Η νεαρή ηθοποιός αποφοίτησε από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία. Παράλληλα, συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο και πλέον κυνηγάει μια καριέρα στην υποκριτική.

Η Αθηνά Ροδίτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα αργά και είπε μεταξύ άλλων για τη μαμά της: «Η μαμά μου έχει ρόλο μάναντζερ, με βοηθάει. Είναι χρόνια στον χώρο και ξέρει κάτι παραπάνω… Είναι πολύ υποστηρικτική. Ακούω πάντα αυτό που έχει να μου πει και βελτιώνομαι. Πάντα ακούω αυτό που έχει να μου πει».

Η ηθοποιός μαμά της

Η Αθηνά Ροδίτου είναι η κόρη της γνωστής ηθοποιού, Δήμητρας Δημητριάδου.

Σε συνέντευξή της η κυρία Δημητριάδου είχε πει: «Μεγαλώνοντας λιγοστεύουν και οι προτάσεις στην υποκριτική. Όταν γίνεται μια πρόταση, επιλέγεις αν σου κάνει ή όχι. Δεν είναι ήθελα και απομακρύνθηκα, αλλά επειδή έτσι το έφεραν οι καταστάσεις. Το εργαστήρι πάντα με στήριζε στις δύσκολες στιγμές, αφού μόνο η τηλεόραση δεν θα μου δώσει τον μισθό για να ζήσω.

Πολλές φορές έτυχε να στριμωχτώ οικονομικά και το λέω και στις κόρες μου. Είμαι της άποψης, ότι τα παιδιά πρέπει να ξέρουν τα πάντα. Από τα 15 τους, αρχίσαμε να συζητάμε για τα οικονομικά. Ευτυχώς και ο μπαμπάς τους, είναι πολύ δίπλα μας, αλλά και οι γιαγιάδες και οι παππούδες. Είναι πολλές οι βοήθειες γύρω μας και ευτυχώς είμαστε καλά»!

Η Αθηνά Ροδίτου με τη μαμά της.

Δείτε τι είπε για το Ναυάγιο στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πρόσφατα στο TV24 πώς νιώθει κάθε φορά που μεταμφιέζεται σε Λίνα, καθώς και τις προσεχείς κινήσεις της ηρωίδας της.

Ψυχανεμιστήκατε από την αρχή την επιτυχία που θα είχε η σειρά;

«Στην αρχή είχα την αίσθηση ότι είναι δύσκολο ως εγχείρημα, αφενός γιατί είναι πραγματική ιστορία και αφετέρου γιατί είχε προηγηθεί το ναυάγιο με τους μετανάστες το περασμένο καλοκαίρι. Αποφάσισα όμως να δώσω σημασία μόνο στα θετικά της δουλειάς, που ήταν πολλά. Καταλάβαινα πως ήταν μια καλοστημένη παραγωγή, πως οι άνθρωποι που δούλευαν σε αυτήν είχαν μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που έκαναν. Οι συνεργάτες ήταν όλοι εξαιρετικοί και φυσικό ότι ο σκηνοθέτης μας, ο Γιάννης Χαριτίδης, είναι μοναδικός στη δουλειά του. Είχα λοιπόν μεγάλο ενθουσιασμό μέσα μου και τελικά επιβεβαιώθηκα σε όλα έχει δοθεί τεράστια σημασία, γι’ αυτό και η απόδοση εκείνης της εποχής είναι τόσο πιστή».

Η αλήθεια είναι πως σε κάθε λήψη μεταφερόμαστε νοερά σε εκείνη τη δεκαετία και μόνο από το στάιλινγκ που έχει επιμεληθεί η Κατερίνα Τσακότα.

«Το ενδυματολογικό κομμάτι είναι ό,τι καλύτερο στη σειρά. Χαίρομαι κάθε φορά που μεταμορφώνομαι σε Λίνα. Είναι μια εποχή που αγνοώ φυσικά, αλλά που με γοητεύει απόλυτα. Είμαι ευλογημένη που αποτελώ κομμάτι αυτής της σειράς».

Και τι συνέβη όταν η Αθηνά συνάντησε τη Λίνα; Ένα κορίτσι σύγχρονο για την εποχή της, μια επαναστάτρια που δεν διστάζει να διεκδικήσει τα θέλω της.

«Είναι όντως η επαναστάτρια της οικογένειας Γιαννακάκη. Διαφέρει με κάθε άλλο μέλος της οικογένειάς της. Καμία σχέση με την αδελφή της, τη Βάσω, που ακούει τον μπαμπά της και πράττει κατά γράμμα ό,τι επιτάσσει εκείνος. Θα δούμε αυτό πώς θα διαμορφωθεί στο μέλλον. Τη θαυμάζω πολύ τη Λίνα για όσα έκανε στην εποχή της και νομίζω ότι έχουμε κάποια κοινά. Ούτε εγώ σταματάω μέχρι να πετύχω τους στόχους μου».

Αθηνά Ροδίτου: Αυτή είναι η μητέρα της Μυρτούς από τους Παγιδευμένους

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts