Αιμίλιος Χειλάκης: «Ήταν βάσανο αυτό που περάσαμε με την Αθηνά για την υιοθεσία ενός παιδιού»

Πάμε Δανάη: Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega και μίλησε για την καριέρα του, τη σχέση του με την Αθηνά Μαξίμου αλλά και τις σκέψεις να υιοθετήσουν παιδί.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε για την καριέρα του ότι: «Υπάρχει μια περίοδος της ζωής μου που δε θέλω να τη θυμάμαι, ο Αιμίλιος εκείνης της περιόδου δεν είναι φίλος μου, ήταν ένα παιδί που ήταν λίγο πιο σκοτεινό, είχε πιστέψει για τον εαυτό του πράγματα τα οποία δεν ίσχυαν, αλλά με το που άρχισα να ασχολούμαι με τις παραγωγές κατέβηκα από το καλάμι. Ήταν το 2000, άρχισα να κάνω παραγωγές πιστεύοντας ότι είμαι πολύ πιο σπουδαίος από ό,τι μπορούσα να είμαι και η ζωή μού απέδειξε ότι δεν είσαι, είσαι ένας άνθρωπος κάλος, εργατικός, που προστατεύει τους συναδέλφους του. Δεν είσαι ο σπουδαιότερος ηθοποιός του κόσμου. Όσο και να θέλεις, έρχεται η ζωή να σου αποδείξει ότι δεν είσαι. Είναι ωραίο μάθημα αυτήν την στιγμή που καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κατέβεις από το καλάμι που εσύ ο ίδιος ανέβηκες. Είναι η στιγμή της επαγγελματικής σου ενηλικίωσης και είμαι τυχερός που το βίωσα στα 30 μου».

Είχα τρεις εμπορικές αποτυχίες, καταστράφηκα οικονομικά ενώ ήταν εξαιρετικές παραστάσεις. Μετά από 15 χρόνια ξανακαταστράφηκα οικονομικά, δεν έβαλα μυαλό, αλλά το έκανα με πλήρη γνώση ενώ τότε το είχα κάνει για να αποδείξω ότι είμαι κάποιος. Τότε, το 2017, παίρνω τηλέφωνο τη μητέρα μου και της λέω “χρειάζομαι 12.000 ευρώ για να πληρώσω τους ηθοποιούς”. Δεν είχα να πληρώσω τους ηθοποιούς, έκανα μετά δύο παραγωγές για να ξεχρεώσω».

Οι σκέψεις για να υιοθετήσουν παιδί

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε για τις σκέψεις που είχε με την Αθηνά Μαξίμου να υιοθετήσουν ένα παιδί: «Θυμόμαστε αυτό το βάσανο που είχαμε περάσει και εμείς με την Αθηνά, όταν κοιτάξαμε να υιοθετήσουμε, που δεν είναι καθόλου φιλικό προς τον άνθρωπο που έχει την ανάγκη να υιοθετήσει. Έχουμε σταματήσει 7 – 8 χρόνια. Η ταλαιπωρία είναι απίστευτη και σχεδόν σε αποτρέπει. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε, να πάμε στο εξωτερικό να μπούμε στη διαδικασία υιοθεσίας που έχουν κάνει πολλοί φίλοι μας».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Στην εκπομπή The Break και την Βάσω Λασκαράκη παραχώρησαν πρόσφατα συνέντευξη η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης. Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία του και τον έρωτα μετά από 19 χρόνια που είναι μαζί.

«Τον Αιμίλιο τον είχα δει πρώτη φορά σε μία κινηματογραφική ταινία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Βλέποντας την ταινία ξαφνικά εμφανίστηκε ένα πλάσμα μέσα στην ταινία και είπα “Θεέ μου, τι όμορφο παιδί είναι αυτό;”. Το ίδιο βράδυ έγινε ένα πάρτι για την ταινία όπου είπα θα πάω, μόνο και μόνο γιατί ήλπιζα ότι θα είναι εκεί. Δεν ήταν. Πέρασαν τα χρόνια, κάποια στιγμή το 2004, είμαι στα παρασκήνια και ξαφνικά ακούω ένα γέλιο και λέω από μέσα μου αυτός είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης, δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ.

Και παθαίνω πάλι το ίδιο σκίρτημα. Βγαίνω στη σκηνή, τελειώνει η παράσταση και μετά έρχεται να μας συγχαρεί. Λέω μέσα μου “κοίτα να δεις που εγώ με αυτόν τον άνθρωπο, απόψε το βράδυ θα μιλάμε στα τηλέφωνα”. Γύρισα σπίτι, πέρασε η ώρα, ξεχνιέμαι και αρχίζουν να έρχονται μηνύματα στο κινητό. Ήταν πολύ παράξενο, σχεδόν μεταφυσικό. Το κινητό το βρήκε από έναν συνάδελφο. Μετά περάσαμε δια πυρός και σιδήρου για να είμαστε τον επόμενο χρόνο μαζί», είπε η Αθηνά Μαξίμου.

«Δεν ξέρω τι συνταγή, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι ακριβώς αυτό, η φροντίδα, ο σεβασμός, η αλήθεια», τόνισε η ηθοποιός.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πήρε είπε: «Οι άνθρωποι μεγαλώνουμε και ο καθένας είναι μία αυτόνομη προσωπικότητα. Με την Αθηνά γνωριστήκαμε το 2004 και κάποια στιγμή το 2014 κοιταχτήκαμε και λέμε “δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι, έχουμε αλλάξει, είμαστε πιο σοφοί, πιο έμπειροι. Αυτό που έχουμε φτάσει να είμαστε τώρα, μας ενδιαφέρει;” Εκείνη τη στιγμή είπαμε ότι ναι, μας ενδιαφέρει να είμαστε ακόμα με αυτόν τον νέο άνθρωπο. Αυτή η ανανέωση του ενδιαφέροντος, νομίζω πως μας συμβαίνει πολύ συχνά γιατί και οι δύο, ξέροντας ότι έχουμε αλλάξει, ζητάμε από τον άλλον την επιβεβαίωση, αν ακόμα ενδιαφέρουμε ο ένας τον άλλον».

«Εγώ δεν θα περάσει μέρα που δεν θα πω στην Αθηνά ότι την αγαπώ πολύ και πόσο όμορφη είναι. Έχουμε αποφασίσει πολύ συνειδητά, να ζήσουμε τη ζωή μας μαζί.», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Χειλάκης: Οι συγκινητικές στιγμές στους Πανθέους και η συνεργασία με τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time και μίλησε για τη σειρά, Οι Πανθέοι, τη συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιώργο Κωνσταντίνου αλλά και τη σύζυγό του.

Αρχικά ανέφερε ο ηθοποιός: «Εγώ τους έβλεπα του παλιούς Πανθέους. Μάλιστα δεν με άφηνε η μητέρα μου να το βλέπω. Ήταν ταμπού για την εποχή τότε… Είμαι πολύ συγκινημένος που συνεργάζομαι με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιώργο Κωνσταντίνου, είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι και με τους δύο. Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές, που τώρα στα 53 μου θα έχω να το λέω ότι μου γεννήθηκε μία ακόμα στιγμή που θα έχω να θυμάμαι… Το καστ είναι εξαιρετικό. Είμαι περήφανος…».

Και για τον ρόλο του είπε: «Είμαι ο Ανδρέας Πανθέος. Γίνονται πολλά γύρω του. Είναι όμως το απόλυτο καλό. Συνήθως ελκύομαι από κακούς ρόλους αλλά αυτή τη φορά υποδύομαι τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου».

Πηγή κεντρικής φωτό: ok mag

Διαβάστε επίσης:

Οι Πανθέοι: «Αφοσιωμένος ολόψυχα στη Μάρμω» – Ο Αιμίλιος Χειλάκης υποδύεται τον Ανδρέα Πανθέο

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts