Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Οι φόνοι της κίσσας» κάνουν πρεμιέρα και αυτές είναι οι περιλήψεις των πρώτων επεισοδίων

Βασισμένη στο βιβλίο του Άντονι Χόροβιτς, η σειρά μυστηρίου «Οι φόνοι της κίσσας» (Magpie Murders), με κεντρικούς χαρακτήρες τη Σούζαν Ράιλαντ και τον Άτικους Πουντ, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στις 01:20. Δολοπλοκίες, δολοφονίες, ανατροπές, εξαιρετικές ερμηνείες, με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη στον ρόλο του συντρόφου της Σούζαν, αποτελούν μερικά από τα δυνατά στοιχεία της σειράς, στην οποία πολλοί ύποπτοι μπλέκονται σ’ ένα γαϊτανάκι που ξετυλίγεται σιγά σιγά κρατώντας τους τηλεθεατές σε αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή.

Γενική υπόθεση: Η επιμελήτρια εκδόσεων Σούζαν Ράιλαντ μπλέκεται σ’ έναν ιστό δολοπλοκιών και δολοφονιών, όταν λαμβάνει το ημιτελές χειρόγραφο του συγγραφέα Άλαν Κόνγουεϊ σχετικά με μια υπόθεση μυστηρίου του Άτικους Πουντ. Καθώς πλησιάζει στο τέλος του χειρογράφου, η Σούζαν διαπιστώνει ότι λείπουν οι τελευταίες σελίδες και ο Άλαν Κόνγουεϊ είναι νεκρός.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 01:20 – Eπεισόδια 1-2: Η αναζήτηση των σελίδων ενός κεφαλαίου που λείπει από ένα νέο βιβλίο οδηγεί σ’ έναν φόνο. Δύο φόνοι. Ένας σε βιβλίο κι ένας στην πραγματική ζωή. Πώς συνδέονται μεταξύ τους;

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 – Επεισόδια 3-4: Η προσωπική ζωή της Σούζαν αναστατώνεται, καθώς προσπαθεί να εντοπίσει τον δολοφόνο. Ο Άλαν Κόνγουεϊ θάβεται κι η Σούζαν Ράιλαντ λαμβάνει βοήθεια από μια απροσδόκητη πηγή.

Παρασκευή 31 Μαΐου – Επεισόδια 5-6: Μια τραγωδία στη λίμνη Πάι Χολ αποκαλύπτει κάποια σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος. Η ανακάλυψη του κεφαλαίου που λείπει ξετυλίγει ένα γαϊτανάκι συγκλονιστικών αποκαλύψεων.

Σειρά μυστηρίου, συμπαραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου, ΗΠΑ και Ιρλανδίας 2022

Σκηνοθεσία: Πίτερ Καπάνεο
Πρωταγωνιστούν: Τιμ ΜακΜάλαν, Λέσλι Μάνβιλ, Κόνλεθ Χιλ, Μάικλ Μαλόνι, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Κλερ Ράσμπρουκ, Ντάνιελ Μέις, Μάθιου Μπίαρντ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts