Αλέξανδρος Μούκανος: Το βιογραφικό, η ηλικία και η συμμετοχή στον Σασμό

Ο Αλέξανδρος Μούκανος είναι Έλληνας ηθοποιός.

Σπουδές: Δραματική Σχολή ΚΘΒΕ. Έχει συνεργαστεί με την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» την περίοδο 1984-1988. Από το 1989 έως σήμερα συνεργάζεται με το ΚΘΒΕ ερμηνεύοντας σημαντικούς ρόλους του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Παράλληλα, συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο, το θέατρο Πολιτεία και τα ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας και Ιωαννίνων. Πήρε μέρος σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αγαμέμνων (2018), Ρώσικη Επανάσταση (2017), Πάρτυ γενεθλίων (2016), Νεφέλες (1997).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Έρωτας Μετά (2019), Βαρδιάνος στα σπόρκα (2021) και άλλα.

Αυτή τη σεζόν αλλά και την προηγούμενη, τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του κυρ Μήτσου, του πατέρα του Σταύρου στη σειρά Σασμός.

Στο internet κάναμε μια μικρή έρευνα για να μάθουμε και την ηλικία του, ωστόσο, δεν αναγράφεται πουθενά και δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Bonus Video που αξίζει να δεις:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »