Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος για Γιάννη Μόρτζο: «Ήταν πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα»

Στο gossip-tv και στη δημοσιογράφο Ζήνα Καρκαλά έκανε δηλώσεις ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑΝΤ1 VIΠ Καλά Γεράματα, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, με αφορμή τον θάνατο του Γιάννη Μόρτζου.

Για τρεις σεζόν είχε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μόρτζο στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» της ΕΡΤ. Μάλιστα, είχε υποδυθεί τον εγγονό του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα πριν λίγο ότι ο Γιάννης Μόρτζος έφυγε από κοντά μας. Ένας φανταστικός ηθοποιός, με τεράστια πορεία αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος. Καθημερινά με χαμόγελο και έναν καλό λόγο στο στόμα», λέει στη Ζήνα Καρκαλά ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα και έπαιξα δίπλα του στη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”. Καλό ταξίδι αγαπημένε!».

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Μανώλης Παπακαλιάτης: Θύμα σοβαρού τροχαίου ο πατέρας του Χριστόφορου – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο ο επιχειρηματίας, Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »