Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν έχουμε βαπτίσει το παιδί μας και δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε»

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε για τη μητέρα της στο Happy Day λέγοντας: «Έχασα την μητέρα μου πριν από 14 χρόνια και αυτή η παράσταση είναι ένας τρόπος για να συνδεθώ μαζί της. Όταν την έχασα, αισθανόμουν ότι ήμουν παιδί και ήμουν ακόμα πολύ μικρή για να χάσω την μητέρα μου. Κάθε απώλεια είναι δύσκολη όταν την βιώνεις, αλλά αυτή τη στιγμή έχει πάρει αυτή τη θέση που πρέπει να έχει μέσα στην καρδιά και στο μυαλό μου».

Για τον γιο της είπε στη συνέχεια: «Παρόλο που γεννήθηκε Φλεβάρη ο γιος μου, ο Αύγουστος είναι το καλοκαίρι στη ζωή μου! Σίγουρα είχα πει ότι θέλω τα πρώτα δύο τουλάχιστον χρόνια να μείνω μαζί του και δεν μετανιώνω. Βάπτιση δεν έχουμε κάνει και δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε. Αν κάποια στιγμή επιλέξει το παιδί μόνο του, ότι θέλει να το κάνει, βεβαίως και δεν θα του αντισταθούμε».

Όσο για τα καλλιστεία ανέφερε η Αλεξάνδρα Ούστα: «Είχα βγει Β’ Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία το… πάλαι ποτέ! Ήμουν παιδάκι τότε και αυτό ήταν κάτι που η μητέρα μου με παρακίνησε να κάνω. Κι αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να το σκεφτώ. Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να την ζήσω για την εμπειρία. Το στέμμα το έχω ακόμα, το παίρνει καμιά φορά και ο Αύγουστος και παίζει».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts