Ανασκόπηση 2022: Δείτε μήνα προς μήνα τα σημαντικότερα γεγονότα της showbiz!

Ανασκόπηση 2022: Και τι δεν συνέβη τη χρονιά που φεύγει!

Η εκπομπή Breakfast@Star είχε ετοιμάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα-ανασκόπηση για το 2022 που σε λίγες μέρες θα αποτελεί μία όμορφη ανάμνηση. Πάμε μαζί τους να δούμε μήνα μήνα όλα όσα συνέβησαν μέσα στη χρονιά στον μαγικό κόσμο της showbiz:

Ιανουάριος: My Love

Μάθαμε για πρώτη φορά τι σκοπεύει να κάνει στην προσωπική του ζωή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος μας παρουσίασε τη σύντροφό του Ιλάειρα Ζήση στην οποία πέρασε στο χέρι ένα υπέροχο μονόπετρο, έτοιμος να την παντρευτεί.

Τον ίδιο μήνα, η Δέσποινα Βανδή μέσω των social media παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ποζάροντας μαζί του και γράφοντας στη λεζάντα: «my love».

Δείτε τι άλλο συνέβη τον Ιανουάριο του 2022:

Φεβρουάριος: Ο μήνας του έρωτα

Ο Αλμπέρτο Μποτία εξέφρασε τα συναισθήματά του δημόσια για την Ελένη Φουρέιρα ενώ μαθαίνουμε και για πρώτη φορά πως η Μαρίνα Πατούλη, μετά τον χωρισμό της ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Βλάση Χολέβα.

Μάρτιος: Διαψεύσεις και τρυφερά φιλιά

Τον Μάρτιο ο φακός απαθανάτισε τον Ντέμη Νικολαΐδη με την Κατερίνα Παναγοπούλου σε έξοδό τους όμως και οι δύο διέψευσαν ότι είναι ζευγάρι.

Η πρώτη δημόσια αγκαλιά και το πρώτο φιλί δίνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Απρίλιος: Γεννητούρια και χαρές

Ένα μωράκι ήρθε στη ζωή και δεν είναι άλλο από το μωρό του Νίκου Καρβέλα με τη σύντροφό του. Στα 70 του χρόνια, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης υποδέχτηκε το τρίτο του παιδί.

Μάιος: Ο μήνας της Eurovision

H Ελλάδα κατέκτησε με την Αμάντα Γεωργιάδου στον διαγωνισμό τραγουδιού την όγδοη θέση.

Τον ίδιο μήνα, Ελένη Ράντου και Χάρης Ρώμας ποζάρουν 22 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ιούνιος: Ο γάμος του Ορφέα και ο νέος MasterChef

Στις 12 Ιουνίου είδαμε τον κρητικό γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία Κρασσά όπου παρευρέθηκαν πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί.

Τηλεοπτικά, είδαμε τον νέο MasterChef, ο οποίος πλέον είναι αποφασισμένος να κατακτήσει τον κόσμο της μαγειρικής.

Είδαμε όμως και την Κλέλια Ανδριολάτου τόπλες στα Κουφονήσια στις πρώτες διακοπές της.

Ιούλιος: Καυτός μήνας

Πέμπτη 7 Ιουλίου, οι Άγριες Μέλισσες έριξαν μετά από τρία χρόνια αυλαία και κατάφεραν να φτάσουν σε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ένας γάμος που συζητήθηκε ήταν αυτός της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση οι οποίοι παντρεύτηκαν τρεις φορές μέσα σε μία μέρα.

Τον Ιούλιο επίσης η Ιωάννα Τούνη πήρε την απόφαση να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Ήταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης.

Αύγουστος: Ένας θάνατος… μαΐμού!

Είχε γίνει ντόρος με τον θάνατο μαϊμού του Γιώργου Μάγκα που ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας από λάθος πληροφόρηση όπως είπε. Και αν και στην αρχή οι δυο τους τσακώθηκαν δημόσια, τελικά όχι μόνο τα ξαναβρήκαν αλλά συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία σε διαφημιστική καμπάνια.

Τον ίδιο μήνα έγινε και ένας πολύ λαμπερός γάμος, αυτός του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση.

Σεπτέμβριος: Πρωταγωνίστρια η Δούκισσα Νομικού

Δεν πρόλαβε η Δούκισσα Νομικού να πάει στο Πρωινό μου, και έφυγε μέσα σε λίγες μέρες. Κάποιοι μίλησαν για πολύ έντονες σχέσεις της με τον Γιώργο Λιάγκα, όμως εκείνη προτίμησε να αποχωρίσει αθόρυβα, όσο μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο αθόρυβα.

Τον ίδιο μήνα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν στη Μύκονο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Στο ίδιο μυστήριο είδαμε τον Σάκη να τα βρίσκει με τον Γιώργο Μαυρίδη με τον οποίο είχαν να μιλήσουν πολλά χρόνια.

Οκτώβριος: Ο Maestro και ένας χωρισμός

Τον Οκτώβριο έγινε επιτέλους και η πρεμιέρα του Maestro που τόσο πολύ περιμέναμε όλοι. Στις 6 Οκτωβρίου, η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε το διαζύγιό της μετά από πέντε χρόνια σχέσης και ένα παιδί.

Νοέμβριος: Ο πιο… γεμάτος μήνας

Τον Νοέμβριο μάθαμε ότι το Maestro μπαίνει στο netflix ενώ μάθαμε και για ένα διαζύγιο που δεν περιμέναμε καθόλου. Αυτόν ανάμεσα στην Κατερίνα Παπουτσάκη και τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά.

Για πρώτη φορά επίσης είδαμε τηλεοπτικά την συνύπαρξη Ελένης Μενεγάκη και Ρούλας Κορομηλά.

Τέλος, μας απασχόλησε η δημόσια κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δεκέμβριος: Βελούδινος μήνας!

Όμορφα νέα είχαμε τον Δεκέμβριο με τη Μαίρη Συνατσάκη να φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί ενώ είδαμε και πολλές συμφιλιώσεις.

Μετά από πολλά χρόνια είδαμε στην ίδια σκηνή την Άντζελα Δημητρίου με τον Λευτέρη Πανταζή οι οποίοι κάποτε υπήρξαν αρραβωνιασμένοι και ερωτευμένοι ενώ είδαμε και τον Φοίβο με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του θεάτρου όπου ανεβαίνει η παράσταση Γεια – The Musical μιας και η τραγουδίστρια τίμησε τον μουσικοσυνθέτη με την παρουσία της στην πρεμιέρα του έργου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts