Ανδρέας Γεωργίου: «Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι»

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Η 1η Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα για τον αγώνα κατά του HIV/AIDS με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού γύρω από τον ιό, τους τρόπους μετάδοσης, εξέτασης και πρόληψης.

Όλοι μας έχουμε ακούσει κάποια πικρή ιστορία από ανθρώπους που έχουν χάσει αγαπημένο πρόσωπο. Ανάμεσα σε αυτούς και ο δημοφιλής Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος θέλησε πριν χρόνια να μοιραστεί τη δική του τραγική ιστορία καθώς έχασε τη μητέρα του από AIDS όταν εκείνος ήταν μόλις 12 χρονών.

«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», είχε εξομολογηθεί στην Ελεονώρα Μελέτη ο Ανδρέας Γεωργίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη και συνέχισε:

«Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου». Μετά από μία τέτοια εξέλιξη, δεν θα μπορούσαν παρά να διαταραχθούν οι σχέσεις του Ανδρέα Γεωργίου με τον πατέρα του, κάτι που είχε σχολιάσει και στην συνέντευξή του τότε λέγοντας:

«Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα», έχει πει.

Δείτε στο βίντεο και την πιο πρόσφατη εξομολόγησή του στο Night out:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts