Αντίνοος Αλμπάνης: Πληγωμένος μετά τον πρόσφατο χωρισμό του: «Γιατί χωρίζουν οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο»

Ξανά μόνος είναι στην προσωπική του ζωή ο Αντίνοος Αλμπάνης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού στο διαδικτυακό της κανάλι και ενώ δήλωσε άνθρωπος της συντροφικότητας, τόνισε ότι πολύ πρόσφατα χώρισε από τη σχέση που είχε.

«Νιώθω ευτυχής και περήφανος. Δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό μου το ότι θα βγω στο Netflix, γιατί δεν υπήρχε προηγούμενο. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ανοίξει αυτή η αγορά. Το συζητούσαν χρόνια ότι βάση νομοθεσίας πρέπει το Netflix να εντάξει και ελληνικό προϊόν στην πλατφόρμα.

Όπου δραστηριοποιούνται αυτές οι εταιρείες πρέπει να έχουν και εγχώριο προϊόν. Δεν φανταζόμουν, όμως, ότι θα είναι το δικό μας προϊόν αυτό που θα ενταχθεί. Είναι μια ιστορική στιγμή. Όχι μόνο για εμάς, αλλά για τη δουλειά μας».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός δήλωσε ότι χώρισε πρόσφατα και ότι γενικά είναι ένας άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται σε σχέση καθότι πολύ συντροφικός.

«Δεν έχω σχέση. Θα ήθελα πολύ να έχω. Είναι σημαντικό το να γυρνάς το βράδυ σπίτι από τη δουλειά και να υπάρχει ένας ώμος, μια αγκαλιά, ένα πιάτο φαΐ. Δεν το έχω επιλέξει στη φάση που είμαι τώρα. Βγήκα από μια σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι πολύ συντροφικός άνθρωπος και επενδύω πολύ στις σχέσεις».

«Γιατί χωρίζουν οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο. Τελικά. Μια σχέση θέλει πολλή δουλειά. Πέρα από τη δουλειά που χρειάζεται να κάνεις για να λειτουργήσει μια σχέση, υπάρχει και ένα κομμάτι δουλειάς που πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου. Οπότε, αν εσύ έχεις δουλέψει σε έναν βαθμό και η άλλη πλευρά δεν το έχει κάνει τότε η σύγκλιση απέχει. Πρέπει να αφήσεις στον άλλον τον χώρο και τον χρόνο για να κάνει τη δουλειά με τον εαυτό του».

Δείτε τι δήλωνε λίγο καιρό πριν ο Αντίνοος Αλμπάνης σε τηλεοπτική του συνέντευξη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts