Αντιγόνη Νεοφύτου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της – Μαζί στη ζωή, μαζί και στη Γη της Ελιάς

Ερωτευμένη η αγαπημένη Μαρίνα από τη Γη της Ελίας, δηλαδή η Αντιγόνη Νεοφύτου με τον σκηνοθέτη της σειράς, Γιώργο Ευαγγέλου.

«Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα. Είμαστε μαζί σχεδόν 3 χρόνια. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», είχε αποκαλύψει για τον σύντροφο της η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Το ζευγάρι ζει στην Κύπρο κάτω από την ίδια στέγη, τόπος καταγωγής και των δύο, όπου πραγματοποιούνται και γυρίσματα της σειράς.

«Δεν σχολιάζω και δεν απαντώ τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Προτιμώ να μιλώ μόνο για τη δουλειά μου», ήταν η αντίδραση της Αντιγόνης Νεοφύτου όταν είχε κληθεί να απαντήσει σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Μπορεί και οι δυο να είναι πολύ ενεργοί στα social media ωστόσο ακόμη δεν έχουν μοιραστεί κοινές τους φωτογραφίες καθώς φαίνεται πως προτεραιότητά τους είναι η διαφύλαξη της προσωπικής τους ζωής.

Λίγα πράγματα για τον εξαιρετικά ταλαντούχο σκηνοθέτη με τον οποίο η ηθοποιός μοιράζεται τη ζωή της.

• Ο Γιώργος Ευαγγέλου είναι νεαρός και ταλαντούχος σκηνοθέτης.
• Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Αντρέα Γεωργίου και την ομάδα του.
• Παράλληλα σκηνοθετεί και video clips.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts