Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν έχω ανάγκη να κάνουν το όνομά μου δρόμο και ανδριάντα»

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Αντώνη Καφετζόπουλο, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει γιατί δεν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις. «Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις, νιώθω πως όλα έχουν ειπωθεί. Δεν ζω στο παρελθόν και δεν έχω λόγο να σκέφτομαι ως σοφός στα 71 μου χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω ανάγκη να κάνουν το όνομα μου «δρόμο» και ανδριάντα. Όλοι οι άνθρωποι θα ξεχαστούν. Οι αναμνήσεις που μένουν από κάποιον όταν φεύγει από τη ζωή, είναι η κληρονομιά που αφήνει».

Και σε άλλο σημείο υπογράμμισε ο ηθοποιός: «Η επιτυχία δεν είναι καλό πράγμα. Όταν κάνεις επιτυχία σε ζητούν για παρόμοια πράγματα και επαναλαμβάνεσαι διαρκώς. Όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση έψαχναν πρόσωπα και πολλοί είχαμε μείνει στα «αζήτητα», στο θέατρο δεν έμεινα ποτέ στα “αζήτητα”».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω κάνει πολλή επιθεώρηση. Θυμάμαι έναν ρόλο που άνθρωποι έπεφταν από τις καρέκλες από το γέλιο. Όταν σατιρίζεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν υπάρχει θέμα πολιτικής ορθότητας. Είναι κακό να σατιρίζεις ολόκληρες κοινωνικές ομάδες».

Για τα social media ανέφερε πως κανείς δεν γλιτώνει από αυτά, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν ήταν καβγατζής: «Παλιά ήμουν πολύ καβγατζής, τα τελευταία χρονιά βαριέμαι. Έχω κατέβει από το αμάξι και έχω τσακωθεί στον δρόμο».

«Για τον ρόλο του «Ακάλυπτου» είχα μία έμπνευση συγκεκριμένη, στην αρχή μου είχαν προτείνει άλλον ρόλο. Έχω απορρίψει ρόλο που μου είχαν προτείνει για την «Πολίτικη Κουζίνα» και έκανε επιτυχία. Έχω πάει στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη, η γειτονιά έχει αλλάξει, έγινε κουλτουριάρικη».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε πως του άρεσε η μουσική, αλλά δεν το είχε. «Δεν είχα ποτέ αυτόγραφα, μου φαινόταν γελοίο όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα ότι είμαι ωραίος. Μόνο όταν μου το είπαν 15 φορές το αντιλήφθηκα», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts