Απέραντη θλίψη! Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. O γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή και  άφησε πίσω του τη σύζυγό του που ήταν παντρεμένος μαζί της για 53 χρόνια και μαζί είχαν αποκτήσει πέντε γιους και οκτώ εγγόνια. Δάνειζε τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων ενώ είχε μικρές συμμετοχές και στο Broadway.

Giveaway! Κάνε δικό σου αυτό το υπέροχο κιμονό!

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην αστυνομική δραματική σειρά Mannix και είχε κερδίσει βραβείο Emmy.Ο βετεράνος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζόσεφ Καμπανέλα πέθανε σε ηλικία 93 ετών μετά από 60 χρόνια καριέρας, συμμετοχές σε περισσότερες από 200 ταινίες και πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. O Καμπανέλα έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην αστυνομική δραματική σειρά Mannix που προβάλλονταν από το 1967- 1975 και είχε κερδίσει βραβείο Emmy. Ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το protothema.gr σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένειά του πέθανε χθες στην οικία του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Στο βιογραφικό του έχει συμμετοχές στις καθημερινές σαπουνόπερες «The Bold And The Beautiful», στο «Dallas» και στο «The Colbys».

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως! Γνωστή Ελληνίδα παντρεύτηκε και φόρεσε αυτό το κόκκινο νυφικό!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts