Απαγορεύεται η είσοδος στην Μόρια για τους δημοσιογράφους

Παρά τις διαψεύσεις του Γιάννη Μουζάλα, ότι «μια τέτοια είδηση αποτελεί συνειδητό ψέμα», ούτε σήμερα οι αστυνομικοί επέτρεψαν την είσοδο των δημοσιογράφων στον καταυλισμό προσφύγων στην Μόρια.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Συνάνη, συνεργεία των μέσων ενημέρωσης, προσέγγισαν τον καταυλισμό το πρωί, προκειμένου να καταγράψουν τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκονται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, μέσα στα χιόνια.

Ωστόσο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι αστυνομικοί στην είσοδο τους είπαν ότι δεν έχουν εντολές για να τους επιτρέψουν την είσοδο. Σε επικοινωνία που είχαν με την υπεύθυνη της δομής φιλοξενίας στην Μόρια της Λέσβου, τους είπε ότι πρέπει προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος, να κάνουν αίτηση, η οποία θα αποσταλεί στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για έγκριση και αν εγκριθεί θα τους αφήσουν να μπουν μέσα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Έκτορας Λιάτσος: Η ηθοποιός μητέρα του, η πλούσια οικογένειά του, ο ρόλος στο Ναυάγιο και η ιδιαίτερη σχέση με τη Φαμέλη

Ο Έκτορας Λιάτσος είναι ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »