Αποκάλυψη «βόμβα» από παίκτη του Survivor: «Ήμουν για τέσσερις ημέρες κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο»

Στην Κυπριακή τηλεόραση και την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε παίκτης του Survivor, ο οποίος αναφέρθηκε στο διάστημα που έμεινε εκτός παιχνιδιού. Μιλάμε για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό που είχε.

«Όταν λειτουργείς σαν μια ομάδα, ο ένας πρέπει να στηρίζει τον άλλον. Εγώ βρέθηκα σε πολλές περιπτώσεις που έλεγα “τι κάνω εδώ; Γιατί είμαι εδώ;” και είχα τα παιδιά δίπλα μου που μιλούσαμε και με βοηθούσαν. Στο νοσοκομείο ήμουν με δύο ανθρώπους της παραγωγής, έναν Τούρκο κι έναν Έλληνα και με πρόσεχαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα φρόντισε να συμπληρώσει: «Στο νοσοκομείο ήμουν για εννέα μέρες και μετά ήμουν για άλλες τέσσερις ημέρες κλειδωμένος σε ένα σπίτι, σε ένα δωμάτιο, του γιατρού της παραγωγής, τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ. Και δημοσίως τον έχω ευχαριστήσει πολλές φορές γιατί μέσα από τις συζητήσεις που κάναμε γλίτωσα μια εγχείρηση, η οποία θα μου στοίχιζε το παιχνίδι. Ήμουν αποφασισμένος να μην την κάνω και με στήριξε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα