Αποκλειστικό: Για τσίπουρα στο Βόλο ο Στέλιος Μάινας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στην πόλη του Βόλου βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός  Στέλιος Μάινας με αφορμή την παρουσίαση της αφηγηματικής παράστασης «Ο Στέλιος Μάινας συναντά και διαβάζει Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη», στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας. Ο ηθοποιός , με τη συνοδεία των ψαλτάδων και μουσικών Κώστα Κωνσταντάτου και Ουρανίας Πάντζιου, διάβασε στο κοινό μερικά από τα αριστουργηματικά διηγήματα του Παπαδιαμάντη, ξεδιπλώνοντας τον σαγηνευτικό λόγο του σπουδαίου συγγραφέα.

Ωστόσο, Βόλος χωρίς τσίπουρα γίνεται; Δεν γίνεται. Έτσι λοιπόν εμείς τον εντοπίσαμε σε γνωστό τσιπουράδικο της παραλίας του Βόλου λίγες ώρες πριν την παράσταση. Δείτε τον στις εικόνες που ακολουθούν:

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Χανταμπάκης: Κυριακάτικος καφές στο Βόλο (Αποκλειστικές Φωτογραφίες)

Ο Σωκράτης του Power of love τραγουδάει σε μπουζούκια στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερα άρθρα από τη Ζήνα Καρκαλά ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Βαγγέλης Μητρογιάννης: Ο κουμπάρος του Μαζωνάκη καταγγέλλει: «Μέλη της οικογένειάς του προσπαθούν να τον καταστρέψουν»

Ο κουμπάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, Βαγγέλης Μητρογιάννης, μετά τον εγκλεισμό του τραγουδιστή σε κρατική ψυχιατρική κλινική, το Δρομοκαΐτειο, θέλησε να

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »