Αργύρης Ξάφης: «Ήμουν με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και μας πετούσαν αυγά»

Πρωίαν σε είδον: Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αργύρης Ξάφης, ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό, όπου κατά τη διάρκεια παράστασης, κάποια παιδιά άρχισαν να πετάνε αυγά στη σκηνή που έπαιζε τότε με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

«Δεν ήταν στην Επίδαυρο. Ήταν από περιοδεία σε Επίδαυρο. Μετά παίξαμε σε άλλα μέρα. Σε κάποια από αυτά τα μέρη οι παραστάσεις αγοράζονται από τους δήμους, οπότε δεν υπάρχει έλεγχος εισιτηρίων, οπότε είναι μιλιούνια κόσμος. Πίσω από τις εξέδρες ήταν κάτι πιτσιρικάδες με μηχανάκια και άρχισαν να πετάνε αυγά», είπε αρχικά ο Αργύρης Ξάφης και συνέχισε:

«Εγώ έκανα τον Ορέστη και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη την Ηλέκτρα. Αρχίζουν να σκάνε διάφορα πράγματα στη σκηνή και μου έρχεται η μυρωδιά. Και λέω “Χριστέ μου, τι γίνεται;”. Ο κόσμος γέλαγε με αυτό που έβλεπαν και σιγά σιγά το ξαναφέραμε στο δρόμο της τραγωδίας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts