Αργύρης Πανταζάρας: Με ένα καυτό φιλί στο στόμα για τη νέα χρονιά επιβεβαίωσε τη σχέση του με γνωστή ηθοποιό! (φωτό)

Ο Αργύρης Πανταζάρας δεν είναι πλέον εργένης και παρ’ όλο που κυκλοφορούσε η είδηση περί νέας σχέσης του με γνωστή ηθοποιό, δεν το είχε επιβεβαιώσει.

Να όμως που ήρθε και αυτή η στιγμή όταν δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να φιλάει παθιασμένα την αγαπημένη του.

Μαζί με τη σύντροφό του Σίσσυ Τουμάση αποφάσισαν να ανακοινώσουν επίσημα τη σχέση τους με τον ερχομό του νέου έτους. Η ηθοποιός ανέβασε στα stories της στο Instagram φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ανταλλάσσει ένα φιλί με τον αγαπημένο της.

Πλέον, λοιπόν, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο ηθοποιοί κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και μέχρι πριν από λίγες ώρες κανένας από τους δυο δεν είχε πει ότι είναι μαζί.

Η Τουμάση και ο Πανταζάρας συνεργάστηκαν στην επιτυχημένη παράσταση «This is not Romeo & Juliet», ένα θεατρικό κολάζ κειμένων με αφορμή τους μοιραίους εραστές του Σαίξπηρ.

Το έργο εμπνεύστηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου την εποχή που ακόμα οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Τις πρώτες σεζόν του έργου τους δύο ήρωες υποδύθηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου, η οποία στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από την Σίσσυ Τουμάση. Και να που ήρθε και ο έρωτας για τον ηθοποιό και τη νεαρή συνάδελφό του και πλέον ζουν ευτυχισμένες στιγμές μαζί.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts