Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι – Γνωρίστε τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του, Δέσποινα, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τα τρία παιδιά τους Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι, να αποτελούν την βασική προτεραιότητά τους. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, έχει γεννηθεί στις 5 Μαρτίου 1983. Όταν αποφάσισε πως ήθελε να γίνει μάγειρας, ξεκίνησε δίπλα στον Χριστόφορο Πέσκια και αφού δούλεψε σε πολλά γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, αποφάσισε να πάει στη Δανία, όπου θήτευσε πλάι σε γνωστούς σεφ.

Μετά πήγε στο Λονδίνο, όπου μαγείρεψε για τον Μπρέτ Γκράχαμ, κορυφαίο σεφ με 2 αστέρια Michelin. Σήμερα, είναι head chef στο εστιατόριο Nolan και από το 2017 είναι κριτής στο MasterChef. Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, η οικογένειά του, είναι ό, τι πιο σημαντικό έχει!

Μιλώντας για την ομοιότητα της κόρης του με τον ίδιο, είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο σεφ και κριτής του MasterChef: «Η κόρη μου, όταν γεννήθηκε, μου έμοιαζε περισσότερο. Τώρα, λένε, ότι είναι μοιρασμένη στα χαρακτηριστικά πενήντα-πενήντα. Τη φωνάζουμε Τάτα, που είναι η μπέμπα στα ιταλικά. Το όνομά της είναι Αριάνα-Τσιχίρο».

Όσο για το πώς προέκυψε αυτό το όνομα της μικρής, ο ίδιος ο σεφ είχε αποκαλύψει ότι το όνομα της μικρής είναι εμπνευσμένο από μία ταινία του Μιγιαζάκι στην οποία το Τσιχίρο αναφερόταν σε μία μονάδα μέτρησης του βυθού.

Ο λόγος που δεν θα κάνουν τέταρτο παιδί

«Όχι παιδιά, δεν θα κάνουμε τέταρτο παιδί γιατί δεν θα χωράμε πουθενά. Ήδη είμαστε οριακά», έχει εξηγήσει μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »