Αυτή είναι η κληρονόμος της Καραγιάννη

Η Αναστασία Κατηφόρη, φίλη της παρουσιάστριας, είναι η μοναδική δικαιούχος της περιουσίας.
Η Αναστασία Κατηφόρη είναι τελικά η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη. Η αείμνηστη παρουσιάστρια, με ιδιόχειρη διαθήκη που συνέταξε στις 27/12/2013, όρισε την επιστήθια φίλη της -όπως τη χαρακτηρίζει- ως τη μοναδική δικαιούχο της κινητής και ακίνητης περιουσίας της.

«Ο,τι διαθέτω, θέλω να δοθεί αποκλειστικά στην Αναστασία Κατηφόρη, το μοναδικό μου ανιδιοτελές στήριγμα στη ζωή. Επιθυμώ να λάβει μετά τον θάνατό μου το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας, καθώς και όλο το ποσό του τραπεζικού μου λογαριασμού…

Σε περίπτωση δε που η άνω φίλη δεν ζει ή αποσυρθεί από την κληρονομιά που της καταλείπω με την παρούσα διαθήκη, την αφήνω στον σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Παιδικά χωριά SOS Βάρης» ανέφερε στη διαθήκη της η Νανά Καραγιάννη, αποκλείοντας τους γονείς και τον αδελφό της, με την αιτιολογία πως δεν τους αξίζουν.

Η Αναστασία Κατηφόρη, πρώην ιδιοκτήτρια καταστήματος ένδυσης και νυν συνεργάτιδα του συντρόφου της σε δικό τους χώρο εστίασης, βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δηλώνοντας έκπληκτη για το γεγονός ότι η παρουσιάστρια, ενώ είχε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην άκρη, ζούσε μέσα στη φτώχεια. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως τα χρήματα στην τράπεζα ήταν αρκετά για να αγοραστεί ένα μικρό διαμέρισμα στα Πατήσια! Η ίδια αποποιήθηκε, ωστόσο, κάθε δικαιώματος για τα δύο ακίνητα που αναφέρονται στη διαθήκη, υποθέτοντας ότι επρόκειτο για τα δύο σπίτια που της είχε πει η Νανά ότι θα της έγραφαν οι γιαγιάδες της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »