Αυτή η νύχτα μένει: Γιώργης και Νίτσα τέλος!

Η σειρά του ALPHA «Αυτή Η Νύχτα Μένει» μετά από διακοπή περίπου δύο εβδομάδων επιστρέφει και πάλι με νέα επεισόδια, αλλά και σε νέες μέρες προβολής!

Ξεχάστε το Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, αφού η σειρά θα παίζεται πλέον Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα, στιs 22.40. Ετσι την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το β’ μισό της σειράς και τα όσα θα δείτε σίγουρα θα σας καθηλώσουν.

Μια από τις σημαντικές εξελίξεις είναι η απόφαση της Νίτσας να φύγει από το Αγρίνιο. Μια απόφαση που θα στενοχωρήσει τον Γιώργη, ο οποίος και θα έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα! Τη ρωτάει γιατί του το κάνει αυτό ενώ εκείνη προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Εκείνος συνεχίζει και την εκλιπαρεί και εκείνη συγκλονίζεται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όμως ξέρει πως το σωστό είναι να φύγει. Παρόλο βέβαια που η καρδιά της πονάει που θα τον αφήσει, καθώς προσπαθεί να κρύβει καλά ακόμα και από τον ίδιο της τον εαυτό πως τρέφει συναισθήματα για εκείνον.

Στο μεταξύ και η κατάσταση ανάμεσα σε Ζέτα και Στρατή δείχνει να είναι τεταμένη, παρόλο που κάνουν προσπάθεια να τα βρουν ξανά. Όμως ένα απρόσμενο περιστατικό θα συνταράξει εκ νέου τη ζωή τους, με τη Ζέτα να αποχωρεί από την πίστα ξαφνικά και τον Στρατή να κατηγορείται για τον φόνο του Βαγγέλη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts