Αυτή η νύχτα μένει: Επεισόδιο Τρίτης: Ο Χρήστος ξεσπά πάνω απ’ τον τάφο της Μαρίνας

Αυτή η νύχτα μένει: Στο επεισόδιο αυτής της Τρίτης 25 Οκτωβρίου, μια εμφάνιση του Γιάννη Ντόκου στην τηλεόραση στέλνει τη Ζέτα πανικόβλητη πίσω στο σκοτεινό τους παρελθόν.
Η Νίτσα από την άλλη προσπαθεί μόνη της να βγάλει το πρόγραμμα, επιφυλάσσοντας στον ερωτοχτυπημένο Γιώργη μια δυσάρεστη έκπληξη. Η συνάντησή του με τον Χρήστο έχει αφήσει στον Στρατή μια πικρή γεύση και την βεβαιότητα πως ξέρει.
Μια αναπάντεχη εμφάνιση του Αλέξανδρου, όμως ,θα κρίνει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Καθώς η νύχτα πλησιάζει στο τέλος της ο Χρήστος ξεσπά για πρώτη φορά πάνω απ’ τον τάφο της Μαρίνας, ενώ μια σκιά παρακολουθεί με μάτια τρομαγμένα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε στο Αυτή η νύχτα μένει….

Το «ντου» του Στέλιου στα άλλα μαγαζιά φέρνει αναστάτωση στον κόσμο της νύχτας, αλλά και στον Χρήστο που πνιγμένος μες στη σιωπή του προσπαθεί να διασκεδάσει τα χτυπήματα που πέφτουν επάνω του από παντού.
Ο μεγαλύτερος, όμως, κίνδυνος είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Καθώς ο Στρατής εμφανίζεται στο δημαρχείο τα πάντα γίνονται κόκκινα. Η Νίτσα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον της Ζέτας για τον Στρατή και την προειδοποιεί να μην μπλέξει μαζί του, εκείνη από την άλλη νιώθει την έλξη να μεγαλώνει. Η νύχτα, όμως, που έρχεται ανατρέπει τα πάντα. Μπροστά στα μάτια της βλέπει τον χειρότερό της εφιάλτη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9970 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr