Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης σχεδιάζει να σκοτώσει τη Μαρίνα

Αυτή η νύχτα μένει: Οι λανθασμένες επιλογές της ζωής οδήγησαν την Μαρίνα σε σκοτεινά μονοπάτια και πλέον αναζητά την κάθαρση. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ η γυναίκα, που θεωρούσαν όλοι νεκρή επί ενάμιση χρόνο, ζει και επιστρέφει στο Αγρίνιο για να αποκαταστήσει τη σχέση της με τις δύο κόρες της. Στα προσεχή επεισόδια, η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Εύη ότι η μητέρα τους είναι ζωντανή.
Η κοπέλα παθαίνει σοκ στο άκουσμα της είδησης, ωστόσο είναι θετική στο να έρθει σε επαφή μαζί της και να της πει τη δική της αλήθεια. Την ίδια στιγμή, ο σύντροφός της, ο Αλκής, συνεχίζει να αναζητά τον δολοφόνο του πατέρα του, Νώντα, και σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη ανακάλυψη. Ο Διαγόρας τού μαρτυρά ότι δεν τον σκότωσε ο Στρατής -όπως αρχικά πίστευε- αλλά η Μαρίνα.

Η πληροφορία αυτή ανατρέπει όλα τα δεδομένα στη ζωή του νεαρού άντρα, καθώς γνωρίζει ότι η γυναίκα που του υποδεικνύει ως δολοφόνο είναι η μητέρα της Εύης. Για αμέτρητες ώρες ταλανίζεται από μια εσωτερική πάλη, διότι, αν της κάνει κακό, βλάπτει ζει τελικά στην άκρη τους συναισθηματισμούς και θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να εξοντώσει τη Μαρίνα, παίρνοντας έτσι την εκδίκησή του.

Την ίδια ώρα, η Εύη απομακρύνεται από κοντά του, ενώ η μητέρα της νιώθει ανήμπορη μπροστά στις εξελίξεις, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι μέρες κυλούν και ο Άλκης είναι εξαφανισμένος από προσώπου γης, οργανώνοντας τις επόμενες κινήσεις του.

Όλοι αναρωτιούνται πού είναι και τον αναζητούν. Η εξαφάνισή του προβληματίζει πολύ και τη Φωτεινή, καθώς φοβάται ότι ίσως κάνει κακό στη Μαρίνα. Τρελαίνεται στην ιδέα ότι τώρα που τη βρήκε μπορεί να τη χάσει ξανά και αποφασίζει να στραφεί στον Στρατή για βοήθεια, διότι γνωρίζει καλά τον Αλκή. Πηγαίνει, λοιπόν, και τον βρίσκει στο «Όνειρο» και μοιράζεται μαζί του τις ανησυχίες της. Εκείνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να σώσει τη Μαρίνα, ωστόσο με τις κινήσεις του τη φέρνει σε απόσταση βολής από τον Άλκη, που είναι έτοιμος να τη σκοτώσει.

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »