Αυτή η Νύχτα Μένει: Ο αδίστακτος του Σασμού σε ρόλο κλειδί

Αυτή η Νύχτα Μένει: Ένας αγαπημένος μας ηθοποιός που ξεχώρισε στη σειρά Σασμός, έρχεται στη νέα ιστορία του ALPHA, σε ρόλο – κλειδί που θα καθηλώσει.
Η σειρά θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές στο 1984, σε μία εποχή δύσκολη, σε μια κοινωνία αρκετά πονεμένη και δύσκολη.

Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, ένας έρωτας αγωνίζεται να επιβιώσει ανάμεσα στον κόσμο της μέρας και τον κόσμο της νύχτας που συγκρούονται. Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας…

Ο Μιχάλης Αλικάκος στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Ο Μιχάλης Αλικάκος, ή αλλιώς ο αδίστακτος Διονύσης από τη σειρά Σασμός, μεταμορφώνεται σε έναν νέο κι εκρηκτικό χαρακτήρα, στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, θα υποδυθεί το δεξί χέρι του Δημάρχου, Γιάννη Στάνκογλου.

Θα είναι ένας άνθρωπος βαθιά πολιτικοποιημένος που θα κάνει τα πάντα για να πείσει τον δήμαρχο να κατέβει στις εκλογές. Δε θα είναι “κακοποιό στοιχείο” όπως ήταν στον Σασμό. Θα είναι ένας άνθρωπος φανατικός, ο οποίος θα θελήσει να βγει από τα “σύνορα του Αγρινίου”, μέσω του Δημάρχου και των εκλογών.

Σύντομα, ο κόσμος της νύχτας θα τον τυλίξει στα δίχτυα του. Ο Μιχάλης Αλικάκος έρχεται στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”, ως μία δυνατή προσθήκη στην ιστορία που θα καθηλώσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts