Αυτή η Νύχτα Μένει: Ο Στρατής σοκάρεται με αυτό που βρίσκει στο δωμάτιο της Ζέτας!

Αυτή η νύχτα μένει spoiler: Μία αφορμή θα σταθεί αρκετή για να χάσει ο Στρατής την εμπιστοσύνη του απέναντι στη Ζέτα, στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”. Το ειδύλλιο φουντώνει ανάμεσά τους και οι δυο τους αισθάνονται οικεία..

Όσο κι αν ο Στρατής αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα, μέσα του ξέρει πως η Ζέτα δε του περνά απαρατήρητη. Είναι ερωτευμένος μαζί της και κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά της, όσο σκληρός κι αν το παίζει..

Η Νίτσα προσπαθεί να πείσει την Ζέτα να φύγουν από το Αγρίνιο, γιατί ο κλοιός στενεύει. Η Ζέτα, όμως, παρόλο που γνωρίζει ότι κινδυνεύει, θέλει να μείνει πλάι στον Στρατή, για να πετύχει τον στόχο της: να τον τυλίξει στα δίχτυα του έρωτά της.

Ο Στρατής αποφασίζει να πλησιάσει ακόμα πιο έντονα τη Ζέτα, εισβάλλοντας μία νύχτα στο δωμάτιό της. Εκείνη, μιλά στο τηλέφωνο και αποκαλύπτει την φρικτή της πράξη, χωρίς να ξέρει πως παρακολουθείται από το αφεντικό της.

Η ρομαντική βραδιά που σχεδίαζε ο Στρατής, διαλύεται μέσα σε μια στιγμή. Η Ζέτα καταρρέει, μόλις αντιλαμβάνεται πως ο αγαπημένος της είναι ένα βήμα πριν μάθει την αλήθεια. Θα την κρατήσει στο μαγαζί, ή θα την πετάξει έξω;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.