Αυτή η νύχτα μένει-Στάνκογλου: «Πήγαινα σε σκυλάδικο, είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, 20 χρόνια μεγαλύτερη μου»

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιάννης Στάνκογλου μπορεί να υποδύεται στη σειρά του Alpha τον Δήμαρχο, και ως άνθρωπος να είναι πιο ροκ, όμως, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Happ Day, όταν ήταν πιτσιρικάς όχι μόνο πήγαινε σε σκυλάδικα όπως βλέπουμε να διαδραματίζονται οι περισσότερες σκηνές του Αυτή η νύχτα μένει, αλλά είχε ερωτευτεί και μια τραγουδίστρια: «Έχω την τύχη να έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο ωραία βιβλία, δύσκολα, ρόλους υπέροχους που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Είναι ένα υπέροχο σενάριο στο «Αυτή η νύχτα μένει» που ένας ηθοποιός μπορεί, με ένα καλό σενάριο, να κάνει τη δουλειά του καλύτερα και από εκεί και πέρα υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ένας και ένας όλοι από τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούργιους», είπε και συνέχισε:

«Στα μπουζούκια έχω ζήσει και εφιάλτες και όνειρα. Δεν ήμουν των μπουζουκιών σίγουρα, ήμουν πιο ροκ, αλλά επειδή κατάγομαι από επαρχία έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα που λέμε και διάφορα ξενυχτάδικα. Έχω ζήσει και ακραίες καταστάσεις και όμορφες καταστάσεις.

Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα και έρωτες. Ως μικρός πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλκάδικο είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη μου. Δεν ξέρω αν έκανε καριέρα, εγώ δεν την ξέρω. Δεν την θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.