Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Ζέτα παρασύρονται από το πάθος!

Αυτή η νύχτα μένει: Ο έρωτας της Ζέτας για τον Στρατή δεν κρύβεται, στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”. Οι μέρες περνούν και η Νίτσα προσπαθεί να την πείσει να φύγουν άμεσα από το Αγρίνιο. Η αστυνομία μπαινοβγαίνει στο μαγαζί και οι δύο φίλες βρίσκονται καθημερινά σε κίνδυνο.

Ο Στρατής καλείται να αντιμετωπίσει έναν θανάσιμο εχθρό. Ο σύζυγος της Μαρίνας γνωρίζει την αλήθεια για τη σχέση τους κι ετοιμάζεται για το μεγάλο του χτύπημα: Θέλει να ισοπεδώσει τον Στρατή, να τον κάνει να πληρώσει που του “πήρε” την γυναίκα.

Οι μέρες περνούν και το Όνειρο παλεύει να ορθοποδήσει. Ο Δήμαρχος ασχολείται διαρκώς με την καταστροφή του μαγαζιού, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Ο Στρατής δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, κρύβοντας τα συναισθήματά του.

Η Ζέτα συνεχίζει να τον κοιτάζει έντονα. Η καρδιά της λιώνει για εκείνον. Πολύ σύντομα, ο Στρατής θα αντιληφθεί το ερωτικό κάλεσμα της Ζέτας και οι δυο τους θα παραδοθούν στη δύνη ενός μεγάλου έρωτα…

Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις στο μαγαζί; Θα μπορέσει να κρύψει η Ζέτα το ένοχο παρελθόν της; Μία νέα περιπέτεια ξεκινά και βάζει σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts