Αυτή η Νύχτα Μένει-Τι θα δούμε απόψε: Ο Στρατής θα κάνει τα πάντα για το «Όνειρο»

Αυτή η Νύχτα μένει: Ο Στρατής δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια τώρα που γνωρίζει ότι κάποιοι εποφθαλμιούν το μαγαζί που έστησε η μάνα του. Εκεί μεγάλωσε και όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί πολλές φορές στη Διαμάντω, εκεί μεγάλωσε και δεν θέλει να χάσει το «Όνειρο».

Η πρόταση του Στρατή, λοιπόν, στον Παπαδόπουλο δεν τον κρατάει μακριά από τον Χρήστο που ψάχνει συμμαχίες. Η Φωτεινή για μία ακόμα φορά, συγκρούεται με την Εύη και θυσιάζεται για τον πατέρα της.  Η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, ενώ η σχέση της με τον Στρατή φτάνει σε αδιέξοδο. Ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους.

Όμως προσπαθούν. Η Μυρτώ κάνει ένα βήμα να πει την αλήθεια στον Μανωλάκη. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, ενώ ο Στέλιος βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες του να παραμείνει στη θέση του να χάνονται. Ενώ η Βάσω φτάνει σε μια παράτολμη κίνηση για να εκδικηθεί μια ζωή, το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου κι όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο, θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί.

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο: 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts