Αυτή η νύχτα μένει: Gay ο Αλέξανδρος – Η αποκάλυψη που θα σοκάρει στα επόμενα επεισόδια

Αυτή η νύχτα μένει: Το μυστικό που κρύβει καλά ο Αλέξανδρος στη σειρά του Alpha είναι ότι παλαιότερα του άρεσαν πολύ οι άνδρες.

Αυτό το είχαμε καταλάβει από κάποια υπονοούμενα με τον τραγουδιστή Ντίνο, στο Όνειρο αλλά ένα πλάνο από το παρελθόν, που προβλήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου, με τον ίδιο να βλέπει τον Χρήστο (σ.σ: πρώην γαμπρό του) γυμνό και να τον χαζεύει το επιβεβαίωσε (ακολουθεί παρακάτω το επίμαχο πλάνο).

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του magazinomou.gr, θα δούμε ότι κάτι από τα παλιά δένει τον Αλέξανδρο με τον Ντίνο και οι δυο τους έχουν ένα σκοτεινό παρελθόν που όταν μαθευτεί θα σοκάρει.

Ο Ντίνος αναγνώρισε τον Αλέξανδρο όταν τον είχε πρωτοδεί στο καφενείο και θέλησε να τον πλησιάσει ωστόσο ο αστυνόμος έκανε ότι δεν τον γνωρίζει και σηκώθηκε κι έφυγε για να μη δώσει αφορμές ούτε να ξεκινήσει διάλογο μαζί του.

Δείτε την επίμαχη σκηνή:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »