Αυτή τη φωτογραφία κατέβασε η Ελένη Μενεγάκη μετά το κράξιμο!

Κύμα οργής κατά της Μενεγάκη. Την έκραξαν πάρα πολύ οι followers της στο Instagram καθώς θεώρησαν προσβλητικό να ανεβάζει εικόνες από τις διακοπές της την ώρα που η Ελλάδα και οι συνάνθρωποι μας καιγόντουσαν ζωντανοί. Η Ελένη Μενεγάκη δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων κάτω από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, που την ανάγκασαν να την διαγράψει.

Αν και την είχε ανεβάσει πριν συμβούν τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι Αττικής, ήταν πολλοί όσοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν στα σχόλια και την ανάγκασαν να αποφασίσει να την κατεβάσει. Πρόκειται για μία εικόνα με την παρουσιάστρια να φορά ένα κόκκινο μπικίνι και να κοιτάζει τη θέα στο Σούνιο.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Όπως θα δείτε παρακάτω η εικόνα δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ της:

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην κάμερα του Star! «Που είναι οι αρμόδιοι;»

Λύγισαν στον αέρα: Η τραγική ιστορία του πυροσβέστη που έσβηνε τη φωτιά ενώ καιγόταν το βρέφος του

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#On Key

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

kousoulos

Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Ιανουάριο η εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού «Αποκαλύψεις»

Με αιχμηρή δημοσιογραφική ματιά και ρεπορτάζ που φέρνουν στο προσκήνιο αποκαλυπτικά στοιχεία, η καθημερινή εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, «Αποκαλύψεις» ήταν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »