Αυτοψία: Πρεμιέρα απόψε για τον Αντώνη Σρόιτερ

Δυόμιση μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά που κόστισε τη ζωή σε 99 ανθρώπους και κατέστρεψε αμέτρητες περιουσίες, ο Αντώνης Σρόιτερ, με την κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία», βρίσκεται στο Μάτι, τον επίγειο παράδεισο που από τη μια στιγμή στην άλλη μετατράπηκε σε κόλαση.

Αναζητώντας τις ευθύνες για την εθνική τραγωδία, ο Αντώνης Σρόιτερ μιλά με ανθρώπους που επέζησαν αλλά έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Το «κατηγορώ» τους δριμύ για την πολιτεία, τον κακό συντονισμό και όλα τα κακώς κείμενα που δεν διορθώθηκαν ποτέ στο πέρασμα του χρόνου.

Μέσα από συναισθηματικά φορτισμένες συνεντεύξεις, η εκπομπή αναδεικνύει τα περίεργα παιχνίδια της μοίρας, παρουσιάζει ήρωες που έσωσαν συνανθρώπους τους μέσα στην πύρινη κόλαση αλλά και τη δύναμη της ελπίδας και της θέλησης. Μέσα στα αποκαϊδια των σπιτιών τους, οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους, και ονειρεύονται να ξανακάνουν το Μάτι όπως ήταν πριν.

«Αυτοψία»: Πρεμιέρα απόψε στις 24:00

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα