Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του Survival

… και δεν είναι ο Μένιος παιδιά… Κι όμως δεν είναι!

Στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής παραγωγής Survival Secrets, ο οποίος αναμένεται να συζητηθεί. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Τρεις άντρες βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις, οι δύο είναι ήδη γνωστοί, ενώ ο τρίτος θα είναι έκπληξη καθώς δεν προέρχεται από το χώρο της τηλεόρασης. Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Κώστα Σόμμερ, το δεύτερο του Πέτρου Κωστόπουλου, με μικρότερες πιθανότητες, λόγω άλλων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, και το τρίτο-και ιδού η έκπληξη!- έχει κάνει τηλεόραση με άλλο τρόπο, έχοντας συμμετάσχει σε projects, και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, αν τελικά επιλεγεί, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ. Η τελική επιλογή αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών