Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν είχα προτάσεις, δε θα με δείτε τηλεοπτικά»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία βρέθηκε σε εκδήλωση ομορφιάς.

Αυτήν τη σεζόν η νεαρή ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», θα βρίσκεται στο θέατρο και όχι στην τηλεόραση.

Η Αφροδίτη Λιάντου ανέφερε αρχικά: «Τηλεοπτικά δεν θα με δείτε κάπου, στο θέατρο ναι. Δεν μπορώ να πω παραπάνω γιατί ακόμα είμαστε στις πρόβες. Όχι, δεν υπήρξαν τηλεοπτικές προτάσεις».

Σε ερώτηση για το αν θα έβλεπε τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, στην παρουσίαση κάποιας εκπομπής, η Αφροδίτη Λιάντου απάντησε: «Θα την έβλεπα εγώ σε κάποια παρουσίαση, εκείνη δεν νομίζω να έβλεπε τον εαυτό της».

Όσο για το αν θα γινόταν κάποια στιγμή συνεργασία μητέρας-κόρης, η Αφροδίτη Λιάντου σχολίασε: «Ακόμα νομίζω δεν είμαστε έτοιμες να κάνουμε κάτι μαζί. Σε λίγα χρόνια ίσως να κάνουμε. Δεν είναι καθόλου αυστηρή κριτής η μητέρα μου».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day. Δείτε το παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts