Βάφτιση σε Κουβανέζικους ρυθμούς από την Ιωάννα Καραβερβέρη

Οι γνωστοί ηθοποιοί Μάνος Παπαγιάννης και Αγγελική Δαλιάνη βάπτισαν τον γιό τους Νικήτα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Περιστέρι. Η βάπτιση και το after party είχαν εξωτική ατμόσφαιρα καθώς το θέμα της βάπτισης ήταν η Kούβα.

Το ζευγάρι βάφτισε  το δεύτερο παιδί του, τον Νικήτα, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου. Νονός του μικρούλη ήταν ο καλός φίλος του ζευγαριού Παναγιώτης Κορομηλάς.Το μυστήριο της βάπτισης έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και ακολούθησε ένα πάρτι στο Amelie in high spirits bar, στο Περιστέρι.

Η βάπτιση του μικρού Νικήτα, τη διοργάνωση της οποίας ανέλαβε η εταιρεία JK events by Ioanna Karaververis, ήταν εμπνευσμένη από την Κούβα και το εξωτικό στοιχείο κυριαρχούσε τόσο στη διακόσμηση όσο και σε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.
Ο μικρός που ήταν άλλωστε ο πρωταγωνιστής της ημέρας, ντυμένος με γιλέκο και παντελόνι στα χρώματα της άμμου, με το πουκαμισάκι και το καπέλο του έκλεψε φυσικά την παράσταση. Η Αγγελική Δαλιάνη φορούσε sur mesure φόρεμα by Olga Karaververis, ενώ οι μπομπονιέρες ήταν του οίκου Karaververis

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6766 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr