Βέρα Μακρομαρίδου: «Ήμουν στο γύρισμα του Σασμού όταν έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου»

Σασμός: Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Βέρα Μακρομαρίδου. Η ηθοποιός μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου στο δρόμο, αλλά και για την απώλεια της μητέρας της.

«Στο δρόμο με βρίσκουν πιο μικρή και πιο αδύνατη, αλλά κάποιοι το εκφράζουν άκομψα. Με έχει ταράξει ο τρόπος που με πιάνουν οι μεγάλες κυρίες όταν με βλέπουν. Δέχομαι χαζό φλερτ στα social, με λένε γλυκιά μου πριγκίπισσα και λουλούδι του ανθού», είπε αρχικά η Βέρα Μακρομαρίδου.

Η Βέρα Μακρομαρίδου είπε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου πρόλαβε και με είδε στον Σασμό. Ήμουν στο γύρισμα όταν με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και μου είπε ότι η μαμά “έφυγε”».

Κλείνοντας, η Βέρα Μακρομαρίδου ανέφερε: «Δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο του Σασμού. Και για μένα είναι ένα φρέσκο νέο, είναι λίγο σοκ, αλλά θεωρώ ότι όλα είναι για καλό. Έτσι λειτουργεί η μυθοπλασία, ανανεώνονται οι άνθρωποι. Έχω τρομερή αγωνία για το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα».

Δες το βίντεο:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts