Βίκυ Λέανδρος: Ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην καριέρα της και θα εγκατασταθεί στην Αθήνα γιατί θα γίνει ξενοδόχος!

Η Βίκυ Λέανδρος ανακοινώνει το τέλος της καριέρας της! Μετά από πολλές επιτυχημένες δεκαετίες, η ποπ τραγουδίστρια αποσύρεται πλέον από τη σκηνή. Θέλει να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα στη ζωή.
Η Βίκυ Λέανδρος (70) μπορεί να αναπολεί περήφανα μια μακρά και πολύ επιτυχημένη καριέρα. Η τραγουδίστρια ήταν μόλις 13 ετών όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή. Όλοι γνωρίζουν τις επιτυχίες της, μεταξύ άλλων και το «I love life»! Τώρα όμως τελείωσε όπως ανακοίνωσε η ίδια. 

Η Βίκυ Λέανδρος συγκεκριμένα ανακοίνωσε: «Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Νομίζω ότι είναι ώρα να σταματήσω. Έγινα 70 χρονών αυτό το καλοκαίρι. Τότε είναι που αρχίζεις να σκέφτεσαι την πεπερασμένη φύση της ζωής. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει», είπε στην «Bild» η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια και συνέχισε: «Θέλω να σταματήσω από μόνη μου γιατί σίγουρα δεν θέλω να βγαίνω στη σκηνή με μπαστούνι».

Το φθινόπωρο του 2023 η Βίκυ Λέανδρος, που έχει αλλάξει πολύ με τα χρόνια, θα κάνει περιοδεία για τελευταία φορά. Αλλά όποιος πιστεύει ότι η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποσύρεται για να ξεκουραστεί, γελιέται γιατί η ίδια έχει ήδη κάνει σχέδια στα οποία θέλει να αφοσιωθεί. 

Η Βίκυ Λέανδρος αυτή την περίοδο μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αμβούργου και Αθήνας γιατί φτιάχνει ξενοδοχείο στην Αθήνα, κάτι που είναι «μεγάλη πρόκληση», όπως λέει στην «Bild». Έχει αφοσιωθεί επίσης στη συγγραφή μιας βιογραφίας αλλά και σε ένα δεύτερο βιβλίο μαγειρικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την πανδημία, η Βίκυ Λέανδρος έδινε περίπου 70 συναυλίες το χρόνο. «Κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που κατάφερα να καθορίσω μόνη μου την καθημερινότητά μου. Είχα περισσότερο χρόνο να σκεφτώ» δήλωσε η ίδια.

Η Ελληνίδα δεν δυσκολεύεται ιδιαίτερα να αποχαιρετήσει τη μουσική της καριέρα, όπως αποκαλύπτει σήμερα: «Η άποψή μου για το μέλλον είναι απόλυτα θετική. Γι' αυτό και η αποχαιρετιστήρια περιοδεία μου ονομάζεται «I love life». Υπάρχει τόση ομορφιά και ενθάρρυνση στον τίτλο» λέει η Βίκυ Λέανδρος και συνεχίζει: «Ανυπομονώ για τη νέα μου φάση στη ζωή».

Δείτε το βίντεο με όσα μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »