Βαρύ πένθος για τον Ντάνο: «Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς»

Με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του θεία, Τζούλη, αδελφή του πατέρα του.

«Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο, θεία… Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής, γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στη Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο» έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών