Βασάλος-Βαλαβάνη: Τελικά είναι μαζί ή όχι; Η κοινή φωτό από το ρεβεγιόν και οι ετοιμασίες τους για Survivor!

Πολύ μας έχουν μπερδέψει τελευταία ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη οι οποίοι, παρ’ όλο που έχουν χωρίσει, όπως λένε τα συνεχή ρεπορτάζ, συνεχίζουν να περνούν χρόνο μαζί. Άλλωστε, πέντε χρόνια έκλεισαν ως ζευγάρι, χωρίς όμως να ξέρει κανείς σίγουρα αυτή τη στιγμή αν συνεχίζουν να είναι μαζί ή όχι.

Εξάλλου, πριν από λίγες μέρες ακούστηκε πώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή της με κάποιον άλλον σύντροφο, ωστόσο ένα story του Κωνσταντίνου Βασάλου μας μπέρδεψε και πάλι.

Την ίδια ώρα που λέγεται και γράφεται ότι η Ευρυδίκη είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν ο οποίος είναι και αυτός πολύ των extreme sports και των extreme καταστάσεων όπως και ο Κωνσταντίνος, ο τελευταίος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα story από το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο οποίο είδαμε και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Στο βίντεο αυτό ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαθανάτιζε την Ντορέττα Παπαδημητρίου, με τον Fipster, τον Mente Fuerte και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να παραδέχονται την ήττα τους σε ένα παιχνίδι που έπαιζαν.

H δική του νικήτρια ομάδα η οποία απαρτιζόταν από τη Μαρία Σολωμού και τους γιους της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος γύρισε την κάμερα του κινητού και για κλάσματα του δευτερολέπτου είδαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κάθεται στον καναπέ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου η οποία είχε σταθεί η αιτία προσφάτως να δούμε Βασάλο-Βαλαβάνη στην ίδια εκδήλωση μιας και η φίλη τους είχε τα γενέθλιά της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »